''KAO ČAČKALICA''

ALARMANTNO UPOZORENJE Ima mizernih 35 kilograma i u životnoj je opasnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kilogrami se samo tope.

Angelina Jolie već se prije našla na udaru medija zbog svog mršavog izgleda, no ovog puta zbilja je pretjerala. Čini se kako ju stres oko razvoda braka od Brad Pitta doslovno ''ždere''. Naime, mršava Angelina Jolie spala je na zastrašujućih 35 kilograma, piše Radar Online.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

“Angelina se uopće ne drži dobro. Njezine ruke su postale čista kost i koža, izgledaju kao čačkalice. Stalno gubi na težini”, otkrio je izvor.Njujorški internist Stuart Fischer izrazio je zabrinutost oko njezina zdravstvenog stanja. ''Došla je do točke gdje joj je zdravlje sada ugroženo'', kazao je. Nakon što je Jolie u rujnu podnjela zahtjev za razvod, slavna glumica je praktički prestala jesti, otkrio je blizak izvor.

“Strah me da će ona na kraju završiti u bolnici na infuziji”, izjavio je izvor blizak glumici. No, Angelina nije jedina koja ima problema s kilogramima. I Brad je zbog stresa navodno izgubio nekoliko kilograma, ali se zahvaljujući potpori bližnjih polako vraća na svoje staru kilažu i ponovno je uravnotežen.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene