Ima li ovome kraja?

Opet se zahuktava sudska bitka Angeline i Brada, s njene strane padaju nove optužbe, a on se pokušava dokopati imovine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie i Brad Pitt razvode se zadnjih pet godina, a sada su isplivali novi sudski spisi s njihova spora.

Brakorazvodna parnica Angeline Jolie i Brada Pitta ne nazire se kraju ni nakon pet godina.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Jolie je sada uputila optužbe na račun Pitta koje su isplivale u javnost, a doznalo se i da žestoko spore oko raspodjele imovine.

Naime, nakon što su Pittovi odvjetnici u ponedjeljak zatražili od suda poništenje odluke o razrješenju suca koji nadzire njihovu parnicu, Jolie i njezin tim optužili su ga da koristi svoj status celebrityja kako bi stekao poseban tretman u njihovoj dugotrajnoj brakorazvodnoj parnici, doznaje Page Six.

"Ovo je neka vrsta igranja igrica, posljednji pokušaj slavne osobe u potrazi za posebnim tretmanom, to nije nešto što bi sud trebao trošiti svoje ograničene resurse", stoji u sudskim spisima u koje je Page Six dobio uvid.

Zahuktava se i njihova bitka oko imovine, točnije oko imanja Chateau Miraval u Francuskoj, koje su kupili zajedno dok su bili u braku. Pitt je poduzeo pravne korake kako bi zaustavio Jolie u prodaju njezina udjela dionica i traži ponudu za otkupom njezina dijela.

U lipnju je sud donio odluku o zajedničkom skrbništvu nad njihovom djecom, no Jolie je tada najavila nastaviti svoju legalnu bitku jer smatra da sučeva odluka neće biti trajna.

Podsjetimo, bivši par, kojem je javnost nadjenula nadimak Brangelina, tijekom 10-godišnje veze kćer Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne. Usto je Pitt posvojio Maddoxa, Paxa i Zaharu, kao što je to ranije učinila i Jolie.

Angelina je u rujnu 2016. godine podnijela zahtjev za razvod od Brada zbog nepomirljivih razlika i otad je svaki od bivših supružnika potrošio više od milijun dolara na sudske troškove.

Glumica je ranije ove godine prodala sliku Winstona Churchilla koju joj je darovao Brad, a prvotno se pisalo da se rješava uspomena iz braka. No, kako tvrde strani mediji, to je učinila kako bi se rasteretila troškova suđenja i za nju je na aukciji u Londonu početkom mjeseca dobila 11,5 milijuna dolara.

Poznata američka odvjetnica Kelly Chang Rickert rekla je za Daily Mail da bi njihova brakorazvodna parnica mogla biti jedna od najskupljih u povijesti Hollywooda.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Angela Merkel (Foto: AFP) +0 Angela Merkel (Foto: Dnevnik.hr) Zanimljivosti Fotografije Angele Merkel kakve nismo viđali često, u slobodno vrijeme voljela je biti na plaži i planinariti s mužem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene