Dugo je nije bilo

Angelina Jolie našla je načina kako skratiti vrijeme dok čeka sudsku odluku oko djece koju je dobila s Bradom Pittom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie bi uskoro trebala saznati sudsku odluku za skrbništvo petero djece za koje se bori s bivšim mužem Bradom Pittom.

Glumicu Angelinu Jolie (45) često se može vidjeti u društvu djece dok čeka rasplet sudskog spora oko skrbništva s bivšim mužem Bradom Pittom (56). 

Pogledaj i ovo showbuzz promjena nabolje Dugo se skrivala od javnosti i šutjela o razvodu, a sad se šeće u društvu kćeri i opet je u dobrim odnosima s bivšim

Angelina je u ponedjeljak bila s najmlađim djetetom, 12-godišnjom kćeri Vivienne u Los Angelesu gdje su došle kako bi uzele tople napitke u Starbucksu. Jolie je u baloneru pokazala svoju vitku liniju koja je posljednjih godina zabrinula javnost s obzirom da je nekada bila poznata po svojim oblinama. 

Glumica i njena kći su bile u pratnji zaštitara i obje su nosile maske i kada su izašle iz kafića jer tako nalažu mjere opreza zbog pandemije koronavirusa. Vivienne je nedavno zbog lockdowna, kako je Angelina rekla za Harper's Bazaar, ostala bez zečića koji je umro tijekom operacije.

"Udomile smo dva slatka zečića koji imaju određene ozljede. Moraju biti u paru. Tako su nježni i pomoglo nam je što smo se fokusirali na njihovu njegu u ovom razdoblju. I na pse, zmiju i guštere", ispričala je Jolie. 

Prema pisanju stranih medija, djeca će provesti Božić s tatom Bradom, iako se još čeka sudska odluka koja bi trebala biti donesena ovog mjeseca. 

Bivši par, kojem je javnost nadjenula nadimak Brangelina, dobili su tijekom 10-godišnje veze dobili kćer Shiloh (14) i blizance Knoxa i Vivienne (12). Usto je Pitt posvojio Maddoxa (18), Paxa (16) i Zaharu kao što je to ranije učinila i Jolie.

Budući da je Maddox punoljetan, pravna bitka za skrbništvo će se voditi za ostalo petero djece. Kako su ranije pisali američki mediji, na suđenju su svjedočili brojni svjedoci među kojima je bila stručnjakinja za obiteljsko nasilje Alyce LaViolette čije je tvrdnje tužitelj uspješno pobio na sudu 2013. u slučaju ubojstva Travisa Alexandera kojeg je ubila bivša djevojka Jodi Arias. Ona je prikazala Jodi kao žrtvu zlostavljanja i to je šokiralo javnost jer je ubola Travisa čak 27 puta i pucala mu u glavu te je na kraju osuđena na doživotni zatvor.

Brad je na popis svjedoka stavio bivšeg Angelininog asistenta Michaela Ofstedahla te njezinu prijateljicu, glumicu Jillian Armenante. Suđenje neće moći izbjeći ni njihov zajednički prijatelj Adama Kebe, a Pitt je pozvao i još dva bivša Angelinina asistenta, Darrena Laosa i Richa Malchata.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene