SASVIM NEOČEKIVANO

ZAOKRET U RAZVODU Angelina Jolie i Brad Pitt iznenadili odlukom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie i Brad Pitt postigli su zajednički dogovor.

Angelina Jolie i Brad Pitt postigli su zajednički dogovor oko rastave braka. Planetarno poznati glumci odlučili su kako će buduće detalje oko razvoda zadržati u potpunoj privatnosti pomoću privatnih sudaca te će zajedno raditi na ponovnom ujedinjenju svoje obitelji, naveli su glumci u zajedničkoj izjavi, piše The Guardian.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

''Obje stranke i njihovi zastupnici potpisali su ugovore kako bi očuvali prava na privatnost svoje djece i obitelji s obzirom na to da su svi sudski dokumenti strogo povjerljivi. Angažirali su privatne suce kako bi bili proveli sve potrebne zakonske odluke i pomogli u brzom rješavanju svih preostalih stvari. Roditelji su se složili da će djelovati kao ujedinjena fronta kako bi se oporavili i ponovno ujedinili", navedeno je u zajedničkoj izjavi.

Ovo je prva takva zajdnička izjava Brada i Angeline nakon što je Jolie podnijela zahtjev za rastavu braka u rujnu prošle godine, a Brad u nekoliko navrata tražio da dokumenti ostanu privatni. Skrbništvo nad njihovom djecom bio je glavni problem u razvodu koji je privukao veliku pažnju medija.

Iako su se glumci od tada nastojali držati dalje od očiju javnosti,  Pitt je htio pokazati da se drži dobro te se pojavio na dodjeli Zlatnog globusa. Njegovo je pojavljivanje iznenadilo jer nigdje nije bio najavljen njegov dolazak.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene