promjena nabolje

Dugo se skrivala od javnosti i šutjela o razvodu, a sad se šeće u društvu kćeri i opet je u dobrim odnosima s bivšim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie provodila je dane u svojoj vili u Los Angelesu s djecom, a tamo ih je posjećivao njezin bivši muž Brad Pitt.

Angelina Jolie (45) dugo se nije pojavljivala u javnosti, a onda je u kratkom razdoblju nekoliko puta viđena kako ide s kćeri Vivienne u trgovinu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Dugo je nije bilo Angelina Jolie našla je načina kako skratiti vrijeme dok čeka sudsku odluku oko djece koju je dobila s Bradom Pittom

Angelina je bila u smeđoj haljini i obula je natikače, dok je njezina 11-godišnja kći nosila traperice, majicu s kratkim rukavima i espadrile. Obje su imale zaštitne maske na licu, a išle su u dućan u četvrti Los Feliz u Los Angelesu. 

Inače, Angelina je nedavno progovorila o svom razvodu od glumca Brada Pitta. "Razveli smo se zbog dobrobiti moje obitelji. To je bila ispravna odluka. Nastavit ću se fokusirati na njihovo iscjeljenje", ispričala je za indijsko izdanje Vogua. 

Istaknula je da su njezina djeca jako hrabri i snažni mladi ljudi. Pitt je nedavno viđen kako izlazi iz Angelinine kuće, a izvor blizak paru ispričao je da su bivši supružnici napokon u dobrim odnosima. "Prošli su dug put i konačno su u poziciji u kojoj oboje žele surađivati kako bi dobro odgojili svoju djecu", rekao je. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene