Žena njegovog života

Oženio se njome 2 godine nakon fatalnog susreta, ništa ne odlučuje bez nje i još uvijek ju gleda kao boginju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andriy Shevchenko upoznao je plavokosu manekenku Kristen Pazik davne 2002. godine nakon jedne modne revije, a 2 godine kasnije su se vjenčali.

Izbornik ukrajinske nogometne reprezentacije te bivši nogometaš Andriy Shevchenko odmara na Barbadosu sa ženom svog života Kristen Pazik.

Izbornik je zanosnu manekenku upoznao davne 2002. godine na after partyju nakon revije slavnog Giorgija Armanija s kojim je bliski prijatelj. Dvije godine kasnije par se vjenčao na golf terenima u Washingtonu.

Par zajedno ima četvoricu sinova, poslovnu surađuju preko šoping stranice Ikkon.com koja je posvećena muškoj modi, a često se može čuti kako on ne donosi niti jednu životnu odluku bez nje.

Kada je Shevchenko otišao iz Milana u Chelsea, navijači su za to okrivili njegovu suprugu koja je htjela da djecu odgajaju na engleskom govornom području.

Također, u tom se kontekstu spominjalo i njezino prijateljstvo s tadašnjom suprugom Romana Abramoviča, Irinom, s kojom se često mogla vidjeti u šopingu.

Duo posljednjih dana uživa na Barbadosu, a Shevchenko ne skriva koliko je i dalje lud za svojom suprugom koja je u minijaturnom badiću pokazala isklesanu figuru, iako je baš poput njega u petom desetljeću. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: AFP) Famke Janssen (Foto: AFP) +2 Famke Janssen (Foto: AFP) Celebrity Zbog brojnih plastičnih operacija nekad prelijepa glumica danas se jedva može nasmijati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene