Rijetko ga pokazuje!

Andrea Šušnjara izazvala zanimanje fanova zbog nove fotografije sa sedam godina mlađim dečkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Šušnjara objavila je na Instagramu novu fotografiju s Marijem Juričićem, koji je od nje mlađi sedam godina, i izazvala zanimanje obožavatelja.

Pjevačica Magazina Andrea Šušnjara uživa u zimskim radostima, i to sa svojim sedam godina mlađim dečkom Markom Juričićem, kojeg nema naviku često pokazivati svojim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 2 ''za deset!'' Andrea Šušnjara ne odustaje od ultrakratkih, ljetnih haljinica: ''Medu medeni, sve si ljepša i ljepša!''

No 33-godišnja pjevačica sada je objavila njihove zajedničke fotografije sa skijališta na Jahorini u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, gdje su osim u snijegu uživali i u ispijanju tople kave na suncu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official)

"Prelijepi ste", "Koja uživancija. Andrea, predivna si. Budi svoja kao što uvijek i jesi. Glavu gore, nikog se ne boj i ne srami", "Baš ste dobri", "Čini mi se da vam je super", "Veliki pozdrav za lijepu pjevačicu", "Uživajte", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Andrea i Mario zajedno su od 2019. godine, svoju su vezu isprva tajili pred svima, ali sada više ne kriju koliko su zaljubljeni, a Andrea kaže da joj on najveća podrška. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene