Dugo je nismo vidjeli

Supruga Ognjena Vukojevića prošetala centrom Zagreba, bivša misica skrivala se iza velikih naočala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Ćupor Vukojević nakon dugo vremena uhvaćena je u javnosti.

Bivša Miss Hrvatske i supruga bivšeg nogometaša Ognjena Vukojevića, Andrea Ćupor Vukojević, u subotu je sama prošetala zagrebačkom špicom.

Pogledaj i ovo showbuzz ozbiljan izraz lica Ognjen Vukojević prvi put u javnosti nakon vijesti o razvodu, pogledao utakmicu s Eduardom da Silvom

Fotografi su je uhvatili u ležernoj šetnji gradom, a za izlazak je odabrala lepršavu majicu s cvjetnim uzorkom i traperice, a sakrila se iza velikih sunčanih naočala.

Ljubav između Andree i Ognjena započela je još davne 2008. godine kada je on igrao za ukrajinski klub Dynamo Kijev. Domaća ljepotica tada je živjela u Zagrebu, no preselila se u Kijev kako bi bila što bliže svom današnjem suprugu. Nakon dvije godine veze par je raskinuo, a pomirili su se 2014. godine. Pred oltar su stali 2016. godine.

Na vjenčanju je bio bivši reprezentativac Darijo Srna sa suprugom, Eduardo da Silva s obitelji, kao i Zdravko Mamić sa suprugom. Nakon obreda vjenčanja u crkvi, svatovi su slavlje nastavili u poznatom restoranu na Radničkoj cesti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene