Pregolo ili?

U neobičnoj haljini s čak dva proreza ispunila obećanje koje je dala prije Oscara, nekada se to ne bi usudila obući

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andra Day bila je jedna od najprimjećenijih zvijezdi na crvenom tepihu 93. dodjele nagrade Oscar.

Zlatna haljina za dodjelu zlatnih kipića pokazala se dobitnom kombinacijom za glumicu Andru Day nominiranu u kategoriji za najbolju glumicu, a koja je doslovno zablistala u uskom modelu s neobičnim prorezom.

Pogledaj i ovo showbuzz Korak po korak Pogledajte kako su se glumice pripremale za najglamurozniji crveni tepih, pokazale su što je prethodilo njihovim blistavim izdanjima

36-godišnja Andra samouvjereno je šetala crvenim tepihom u haljini omiljene holivudske dizajnerice Vere Wang, koju krasi duboki prorez na nozi, ali i prorez na boku. I prije same dodjele najavila je da će se pojaviti u kreaciji kakva još nije viđena na dodjeli Oscara.

"Želim obući nešto što ja kao Andra Day, ne bih nikada nosila prije filma The United States Vs. Billie Holiday. Želim nešto jako, jako seksi. Nešto što je stvarno lijepo i odgovara tijelu žene", izjavila je uoči dodjele za magazin People.

O svojoj kreaciji razgovarala je i s dizajnericom Wang i nije krila oduševljenje njezinim radom.

"Zaista je shvatila moju viziju i ono što sam željela. Stvorila je nevjerojatnu kreaciju, a ja sam jako ushićena zbog toga. Čast mi je što ću nositi na dodjeli Oscara", bila je zaključila Andra.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene