Nije joj lako

Bujna Sinjanka koja čeka dijete s bivšim Dinamovcem pred porod "pobjegla" iz Poljske: "Žalim se, plačem, ali..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anđela Šimac je pred porod odlučila napustiti Poljsku gdje živi s Lirimom Kastratijem i vratiti se u Hrvatsku zbog neugodnog iskustva koje je tamo doživjela.

Trudna djevojka bivšeg Dinamovca Lirima Kastratija, manekenka Anđela Šimac oglasila se na profilu na Instagramu kako bi podijelila neugodno iskustvo koje je doživjela u jednoj poljskoj klinici iz koje se pred porod ipak uputila u rodnu Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Anđela Šimac - 8 Gotova ljubav! Lijepa Sinjanka i bivši dinamovac prekinuli su vezu samo nekoliko mjeseci nakon rođenja kćerkice: ''Ne možemo više zajedno...''

Anđela je u pričama na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz jedne privatne klinike u Poljskoj, kako bi pokazala što joj se tamo dogodilo, a na jednoj od njih vidi se i Lirim koji joj ljubi trbuh.

"Sinoć od sreće i veselja do današnjeg putovanja u Hrvatsku. Glavni grad, privatna bolnica, a unutra samo jedna sestra priča engleski. Ta sestra mi tri puta uništi venu na tri mjesta. Četvrti put uspije, ali ruku nakon toga ne osjećam. Žalim se, plačem, ali su bezobrazni prema meni. Šalju glavnog doktora koji ne zna ni riječ engleskog. Nakon isplakanih suza na vlastitu odgovornost napuštan, odnosno bježim iz bolnice. Imam sada 10 sati puta jer avionom nažalost više ne mogu, ali samo sam zahvalna poliklinici u Zgarebu u kojoj su me odlučili primiti odmah! Nadam se da će netko naučiti iz moje greške da ne pokuša roditi u lijevim zemljama među kojima Poljska i zato ovo pišem. I da. Hrvatska iznad svega", napisala je Anđela u podijeljnoj priči.

Anđela je početkom ožujka na Instagramu pokazala i kako izgleda u devetom mjesecu trudnoće pa izazvala nevjericu kada je pozirala u pripijenoj mini haljini koja je istaknula njezin trudnički trbuh.

Anđela i Lirim trenutno žive u Poljskoj gdje on igra za klub Legija, a vijest o trudnoći potvrdili su dva tjedna nakon njegova odlaska iz Dinama.

Za njihovu vezu se doznalo nakon što je ona na Instagramu objavila video s proslave njegova rođendana, koja zbog velikog broja okupljenih nije bila u skladu s epidemiološkim mjerama, a detalje o svojem odnosu dugo su tajili od javnosti.

Nakratko su bili i prekinuli, i to zbog video koji je kružio internetom u kojem Anđela plače dok njezin bivši dečko, talijanski nogometaš Mario Balotelli, nezainteresirano igra Playstation.

Anđela i Mario bili su u kratkoj vezi prije dvije godine, a iako je Lirim za to znao, video mu je zasmetao pa su prekinuli. Nakon što su se pomirili, Anđela se preselila kod Lirima u Varšavu, a otkrila ja i da im vjenčanje nije u planu.

Lijepa Sinjanka inače radi kao model za kupaće kostime i donje rublje, a bila je i finalistica na izboru za Najseksi Hrvaticu 2016. godine. Prethodno se natjecala za Kraljicu Hrvatske na Pagu, no tamo nije ostvarila zapažen rezultat, a iste je godine osvojila titulu Lica godine Hrvatske.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Eciji Ivušić zaručnik se javno obratio zbog golišave fotke koju je objavila, njegov komentar ukrao je svu pozornost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene