Kakvo iznenađenje

Snimili smo! Nitko nije znao da će Ana ovo napraviti na svom koncertu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom koncerta na pozornici su se pridružili brojni gosti iznenađenja, ali i bivši suprug Vlado Kalember.

Ana Rucner održala je veliki koncert u zagrebačkom HNK. Obljetnički je to koncert, kojim je Ana proslavila 15 godina ljubavi za radost djece u Baranji.

Pogledaj i ovo Ana Rucner To je život! Ana Rucner se javila s egzotične destinacije na kojoj uživa s dečkom: "Bez, majice, bez cipela, bez problema!"

Publiku je odvela u svojevrstan vremeplov koji je posjetitelje odveo od njenih glazbenih početaka, nagrađivanih turističkih spotova pa sve do popularnih melodija iz vječnih filmova. Spektakularan koncert održala je u dva dijela, a u publici su se našla brojna ugledna lica iz javnog života, uključujući predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, bivšeg predsjednika Ivu Josipovića,Vladimira Šišljagića, Vesnu Kusin. Tijekom koncerta na pozornici su se Ani pridružili Danijela Pintarić, Goran Karan, Ivan Jelić i vokalni ansambl Arije, Bojana Gregurić, dizajnerski duo Elfs, Goran Grgić, Jakov Sedlar i Almira Osmanović.

Dokumentarni film Jakova Sedlara o Aninih prvih 15 godina posjetiteljima je približio Anine prve nastupe i važne trenutke, uz snažnu poruku kako je uz puno rada i upornosti moguće ostvariti svoje snove.
Sjajni Goran Karan zapjevao je "Eye of the tiger", a Danijela Pintarić predstavila romantičnu skladbu iz filma "Čarobnjak iz Oza".

Ana se tijekom koncerta dva puta presvlačila, a publici je pripremila i nekoliko iznenađenja. Dovela je Ana tako na pozornicu trubače, ali i svog bivšeg supruga Vladu Kalembera s kojim je zapjevala zajednički duet "Ljubio bih nemam koga"."Hvala ti što si mi omogućila da nastupim u HNK", kazao je Vlado nakon nastupa i izazvao ovacije publike. 

Najveće iznenađenje očekivalo je publiku na samom kraju, kada je premijerno u Hrvatskoj izvedena skladba "I will follow you" iz filma "Redovnice nastupaju" u izvedbi Zbora sestara milosrdnica iz Zagreba. Ekipa Showbuzza prisustvovala je koncertu te smo ovu sjajnu izvedbu i snimili!

Posebno oduševljenje publike izazvao je taj Anin sjajan nastup s redovnicama koji je definitivno doprinio kulturnom spektaklu kakvog nemamo priliku često vidjeti. Dodatnu ljepotu i svečanost koncertu svakako je dala njegova humanitarna nota. Ana Rucner je prihod od zagrebačkog koncerta odlučila donirati udrugama Baranjski leptirići i Prijatelji sv. Martina te dječjem vrtiću Radost i Društvenom domu u Popovcu za izgradnju dječjeg igrališta. Ova humanitarna akcija još je uvijek otvorena i pozivamo sve koji bi se željeli uključiti da sredstva uplate na poseban donatorski račun HR3823600001502021406. Isto tako, moguće je kupiti i CD s uspavankama "Za male anđele", što je moguće učiniti na www.anarucner.com, a sav ostvareni prihod od prodaje CD-a također se donira u ovoj humanitarnoj akciji.

"Ovaj koncert je kruna mog dosadašnjeg rada, zahvalna sam svima koji su se uključili u našu humanitarnu akciju, mojim gostima, prekrasnoj publici, roditeljima i svima koji su omogućili realizaciju ovog koncerta. Moje srce večeras je puno i jako sam sretna što ćemo pomoći malim Baranjcima i omogućiti im sretnije djetinjstvo", napomenula je Ana Rucner.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene