bez zaštite nigdje!

Moda i koronavirus: Popularna pjevačica prošetala u vrućim hlačicama i masku za lice uskladila sa čizmama, fanovi se sprdali s njom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Ana Nikolić svojom kombinacijom se pohvalila na Instagramu i pritom se našalila s koronavirusom.

Pjevačica Ana Nikolić (41) odgovorno se ponaša dok traje pandemija koronavirusa i ne izlazi iz svog stana u Beogradu bez zaštitne maske na licu. 

Pogledaj i ovo Ana Nikolić - 3 jednostavno wow! Pogledajte kako izgleda luksuzni stan Ane Nikolić u kojem živi s kćerkicom Tarom, njezina soba san je svake djevojčice

Ana je uslikana u petak, a pokazala je da i dok pazi na zdravlje vodi računa o modi. Folk pjevačica je tako prošetala do auta u vrućim hlačicama noseći masku na licu koju je uskladila sa čizmama do koljena. 

Ana se i na Instagramu pohvalila svojom modnom kombinacijom. "Mi u doba korone. Ako umrem od korone, ja ću se ubiti", našalila se pjevačica. Svojom objavom je nasmijala fanove koji su se našalili na njezin račun, ali i pohvalili njezin izgled.

"Taman žena dotjerala liniju, a oni joj zabrane da izlazi i pokaže istu. Eh, živote", "Boginjo, najljepša si", "Ikona", "Kraljica", "Kraljica za vijeke vjekova", komentirali su. 

Inače, Nikolić se u prosincu prošle godine pohvalila vitkom linijom kada je pozirala na setu novog spota. Izgubila je čak 35 kilograma u manje od četiri mjeseca zbog stroge dijete. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi u doba KORONEEEE ... 😷🤣💃🏽 ako umrem od korone ja cu se ubiti 🤣🤣🤣🤣 . 💇🏽‍♀️ @stevansrules ❣️

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Pjevačica je nakupila kilograme tijekom trudnoće. Ana je 2017. rodila kćer Taru koju je dobila sa srpskim reperom Stefanom Đurićem Rastom. Glazbenici su bili u kratkom braku od 2016. do 2018. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene