A pogledajte ju sad!

Nikad mršavija srpska pjevačica hvali se linijom, ali i šokira priznanjem: "Imala sam više od 100 kila"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Nikolić pokazala novu liniju i pohvalila se da je uspjela skinuti više od 30 kilograma viška.

Srpska pjevačica Ana Nikolić koja se nedavno vratila na glazbenu scenu nakon dužeg izbivanja i pokorila je pjesmom "Bilo je lepo", ovih dana se prisjetila nekih prošlih vremena kada se nije mogla pohvaliti istesanom linijom kao što to danas može.

Naime, 41-godišnja Ana je posljednjih nekoliko godina muku mučila sa skidanjem viška kilograma nakon rođenja kćeri Tare jer je u trudnoći dobila čak više od 50 kilograma. No strogim režimom prehrane i vježbanja pjevačica je vratila staru kilažu i prilikom gostovanja u televizijskoj emisiji "Ami G show" otkrila da sada teži 54 kilograma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#onset .. Utorak, 24.03.2020 @amigshow @ognjenamidzic PREMIJERA „Ti si kriv“! 💋 #klinika . #thankyou #dress #hair #makeup . 👗 @krisstina1 💇🏽‍♀️ @stevansrules 💄 @bojanvukadinov ❣️& #mystylist @__nikolaevna__elena

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

"Imala sam preko sto kilograma. Nakon poroda imala sam još jednu sebe", izjavila je Ana i iznenadila voditelja ali i gledatelje.

Novom linijom hvali se i na društvenim mrežama, a nedavno je snimljena nikad mršavija, kako izlazi iz svog beogradskog stana sa zaštitnom maskom na licu. Ana je pokazala i veliko srce kada je Zagrebu i njegovim građanima poslala javnu podršku nakon snažnih potresa koji su ih zadesili.

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene