Ana prije Ane

Ana Nikolić otkrila kako je izgledala nekada, pa izazvala divljenje: "Nikad nisi trebala ništa raditi na licu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Nikolić je na Instagramu pokazala kako je izgledala prije korekcija na licu.

Srpska pjevačica Ana Nikolić je sa svojim obožavateljima na Instagramu odlučila podijeliti fotografiju iz nekih davnih dana, i pokazati im kako je izgledala u mladosti i prije nego se podvrgnula estetskim zahvatima i korekcijama.

Pogledaj i ovo Stefan Đurić Rasta kao da to više nije on! Srpskog repera svi znaju po dredovima, no šokantna transformacija sada je sve iznenadila, a evo i koji mu je dodatni plan po tom pitanju!

"Moj plesni trener latino-američkih i standardnih plesova poslao mi je ovu sliku. I odlučila sam je objavti. Ovo je Ana Nikolić prije "Ane Nikolić". Sve sam plesne sale obrisala po Beogradu. Ali ludo smo se zabavljali prije svega. Ovom čovjeku dugujem puno za sve što sam na sceni danas. P.S. Puno me je maltretirao. Kada bi znali koliko sam puta otišla iz sale kući uplakana, a tek koliko puta su me ljudi čudno gledali na ulici dok isprobavam korak. Ili ustanem usred noći da se podsjetim kako idu prsti na rukama, recimo. Kad se setim, ali bilo je lijepo. Bitno da nekada bilo lijepo", napisala je nostalgična pjevačica uz objavljenu fotografiju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Njezini su je obožavatelji obasipali komplimentima i nisu se mogli nadiviti njezinoj ljepoti.

"Kako si lijepa na ovoj slici", "Ovo je Ana Nikolić u koju sam bio zaljubljen", "Ana prije Ane je imala puno ljepša usta nego sada, općenito ljepša", "Kad je netko lijep on je lijep, a ti si to ovom slikom dokazala. I da nisi napisala da si ti mi bi znali jer ima te neke vrcavosti po kojoj si samo ti poznata", "Nikad, ali nikad nisi trebala ništa raditi na licu, prelijepa si bila", "Najljepša pjevačica ikada, niti jedna prije i niti jedna poslije tebe necće imati takvu ljepotu, šarm, plesne pokrete", "Aaaaaa Ana prirodna ljepota najljepša. Ovo je pravi iskreni osmijeh", poručili su joj u komentarima.

Ana se nedavno našla u središtu pozornosti i to zahvaljujući slavnoj kolegici Jennifer Lopez koje je objavila novi singl i pripadajući spot "Pa Ti", a mnogi su zaključili da se inspirirala Aninim spotom za pjesmu "Bilo je lepo".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene