Udala se u Veneciji

Što mislite koliko je koštala haljina Ane Ivanović?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bastian Schweisteiger i Ana Ivanović vjenčali su se u Veneciji. Prvi ples izvest će uz pjesmu Nine Badrić, koja je stigla u elegantnoj bijeloj haljini.

Ana Ivanović udala se u Veneciji za Bastiana Schweisteigera. Svijet je iznenadila, ali i oduševila, jednostavnom bijelom haljinom koju je nosila za najvažniji dan u životu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Spekuliralo se o visokim svotama izvojenim za glamurozno vjenčanje, no sigurno je jedno - mladenka se nije razbahatila na svoj važni dan. Naime, njemački mediji pišu kako je Ana nosila haljinu vrijednu 275 eura.

Pročitajte i priču o ženi koja je Bastijana ljubila prije Ane.

Skromna Ana imala je veliku želju da joj na svadbi pjeva Nina Badrić, a sama Nina je prije nekoliko sati objavila na Instagramu fotografiju iz Venecije. Upravo ona zadužena je za pjesmu uz koju će Ana i Bastian zaplesati prvi ples. Sudeći prema Instagramu, Nina se sjajno provodi. Na svadbu je stigla u elegantnoj bijeloj haljini.

 

 

#amazingnight #weddingparty #italy #venezia #anaivanovich #bastianschweinsteiger #proudtobeherenow

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene