Potaknula na izazov!

Bivša tenisačica skinula se u kratke hlačice i topić pa zadivila isklesanim tijelom, a sve to zbog važne poruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Motivirajmo jedni druge kako bismo izgradili zdravu naviku svakodnevnog kretanja svakoga dana, počevši od sutra", poručila je tenisačica Ana Ivanović pratiteljima na Instagramu.

Srpska tenisačica Ana Ivanović završila je svoju profesionalnu karijeru, no bivša tenisačica i dalje redovito vježba te je vrlo aktivna. Sada je odlučila da svoje obožavatelje na društvenim mrežama motivira na istu naviku.

Pogledaj i ovo Ana Ivanović - 1 Srce puno ljubavi Ana Ivanović objavila preslatki video koji je sve raznježio: "Jako se veselimo vremenu koje je pred nama!"

"Ljudi, započinjem fitness izazov s vama. Motivirajmo jedni druge kako bismo izgradili zdravu naviku svakodnevnog kretanja svakoga dana počevši od sutra. Redovito ću vas obavještavati kako kod mene to prolazi. Tko mi se pridružuje?" napisala je Ana na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guys, I am starting a fitness challenge together with you! Let’s motivate each other to build a healthy habit of moving each day for the next days starting tomorrow. I’ll keep you posted on how it goes for me. Who’s joining? 🙋🏻‍♀️ #team

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

Bivša tenisačica pozirala je u kratkim hlačama i topiću za vježbanje koji je otkrio i njezine trbušnjake, a mnogi ne prestaju komentirati njezinu sjajnu figuru te se dive Aninu izgledu.

Ana Ivanović inače je u braku s nogometašem Bastianom Schweinsteigerom, a zajedno su od 2014. godine. Par plijeni pozornost gdje god da se pojave, a često dijele detalje iz svog obiteljskog života. Zajedno imaju dva sina, dvogodišnjeg Luku i jednogodišnjeg Leona.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene