Divni par

EVO KAKO JE IZGLEDALA Ana Ivanović i Schweisteiger vjenčali se crkveno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić otkrila je na Instagramu kakvu je haljinu pripremila za svadbu. Na istoj društvenoj mreži Ivanović i Schweisteiger objavili su fotografije netom prije svadbe.

Došao je dugoočekivani trenutak u životu Ane Ivanović i Bastiana Schweisteigera. Tenisačica i nogometaš jučer su imali civilno vjenčanje, dok su danas imali ono crkveno.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Lijepa Ana objavila je prije nekoliko minuta na svom Instagramu fotografiju koja je nastala netom prije vjenčanja, a isto je napravio i Bastian. Oboje su poručili kratko: 'Vrijeme je'. Prelijepa Ana blistala je u elegantnoj vjenčanici, a Bastian je bio zgodan u odijelu.

Da podsjetimo, u Veneciju je stigla i Nina Badrić, koja je na jučerašnjoj zabavi blistala u bijeloj haljini. Danas je na svom Instagramu otkrila kako će izgledati večeras. Odabrala je glamuroznu i dramatičnu haljinu Jurja Zigmana.  

Pročitajte i priču kako je Nina Badrić ukrala show mladencima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene