Jasno sve rekla

Splitska glumica otkrila svoj politički odabir, pa se suočila s neugodnim komentarima, a neki su je i otpratili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Gruica izrazila je svoje političko mišljenje, a nekima to nije sjelo, što su joj jasno rekli u komentarima.

Ana Gruica uglavnom objavljuje svoje seksi fotografije, no za vrijeme predizborne šutnje odlučila je izraziti političko mišljenje. 

Pogledaj i ovo Andrej Plenković - 3 nježna strana premijera Andrej Plenković subotnje jutro proveo je na Cvjetnom trgu u društvu najmlađeg sina kojeg je cijelo vrijeme nosio u naručju

"Svi moji odabiri na jednom mjestu. Ovo je muški svijet, no ne bi bio ništa bez žene ili djevojke. Predizborna šutnja. Gospodski. P. S. Zapravo, ako ćete me otpratiti zbog politike, samo dajte", napisala je glumica pokraj fotografije Andreja Plenkovića, Vilija Beroša i njezina supruga Borana Uglešića. 

Ipak, Splićanka je kasnije maknula posljednji dio o praćenju na Instagramu. Gruica se zbog svoje objave susrela s negativnim komentarima, a i izgubila pratitelje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svi moji odabiri na jednom mjestu. 💓 "This is a man's world, this is a man's world But it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl..." #predizbornašutnja #gospodski #IdemoDalje

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

"E, sad si ga stvarno zas*ala. Uvijek sam se pitao koji to ljudi nakon svih laži, krađa, licemjerja pod lažnim domoljubljem i dalje glasaju za HDZ. Eto, izgleda ovakvi kao ti", "Iskreno, ovo ti nije trebalo... Baš sam te smatrala frajericom i pametnom ženom, sad počinjem sumnjati...", "A izborna šutnja", komentirali su Aninu objavu. 

Gruica se osvrnula na svoj potez kasnije na Instagram storyju. "Da, baš sam zas*ala. Pogledajte rezultat na semaforu", glumica je tako sugerirala na pobjedu HDZ-a. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Šuput u prozirnoj haljini s dubokim dekolteom otkrila za koga glasa pa je dobila zanimljiv prijedlog

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene