Svaka čast!

Ana Gruica povratak na posao najavila vrućim fotkama, pratitelji je nahvalili zbog onoga čime se pohvalila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Gruica jedva je dočekala vratiti se na posao.

Glumica Ana Gruica nakon pauze zbog pandemije koronavirusa vraća se na kazališne daske, a sudeći po posljednjoj objavi na Instagramu, splitska ljepotica oduševljena je zbog toga.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Gruica - 1 ''kad da svoj znak...'' Ana Gruica otkrila jedinu želju za 2024. godinu: ''Dajemo sve od sebe, čak i u doslovnom smislu, ali Bog dijeli karte tako kako dijeli...''

Povratak na posao najavila je vrućim fotografijama na kojima pozira u kazališnom kostimu te nije skrivala uzbuđenje, a sudeći po komentarima, ni njezini obožavatelji nisu razočarani. Pokazala je i sjajno utrenirane trbušne mišiće, na račun kojih je dobila brojne komplimente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"SPLIT IN SPACE" @ivanleolemo Večeras i sutra @gkm_split u 20h Ako je ostalo išta karata... www.gkm.hr Antea je spremna! 💪🚀🛸 #backtowork #theaterlife #lovemyjob

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Tijekom samoizolacije Gruica je često dijelila detalje iz privatnog života na društvenim mrežama, a mnogi su primijetili kako u karanteni nije dobila ni gram viška. Izolaciju je provela u Podstrani sa suprugom Boranom Uglešićem. 37-godišnja Ana u kolovozu 2018. godine u tajnosti se udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića, a prije njega bila je u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima sina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene