njoj se sviđa

Ana Gruica pokazala drastičnu promjenu izgleda, a dok je jedni hvale, drugima novi stil nije baš "sjeo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Ana Gruica kosu je obojala u plavo, a njezini obožavatelji podijeljena su mišljenja. Dok jedni tvrde da joj stoji savršeno, drugi se pak s time ne bi složili.

Domaća glumica Ana Gruica na Instagramu se pohvalila novom frizurom, a kosu je obojila u plavo. "Jesmo li spremni za dugu plavu kosu. Ja nisam. Kad me moj frizer uhvati subotom u ruke", napisala je Gruica u opisu fotke na kojoj pozira sa sunčanim naočalama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Gruica - 1 ''kad da svoj znak...'' Ana Gruica otkrila jedinu želju za 2024. godinu: ''Dajemo sve od sebe, čak i u doslovnom smislu, ali Bog dijeli karte tako kako dijeli...''

U komentarima su joj se javili brojni obožavatelji, ali i spomenuti frizer koji joj je napisao kako se nada da će je ta boja dugo držati.

"Smeđa i kratka ti najbolje stoji", "Super si", "Ma super je", "Po meni nije to to", samo su neki od komentara, a glumičini fanovi očito imaju podijeljena mišljenja po pitanju njezina novog izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jesmo spremni za dugu plavu kosu?! Ja nisam. 🤷‍♀️🤦‍♀️ Kad me moj @lvan_mioc uhvati subotom u ruke... ⛏️ #aboutlastnight #longhair #blondehair

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Inače, Gruica često dijeli fotografije svoje besprijekorne figure koja je rezultat njezinog napornog vježbanja. Glumica je prije četiri godine diplomirala na Kineziološkom fakultetu, a od kolovoza 2018. Ana je u braku s Boranom Uglešićem, a s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana (4).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene