Moćna žena!

Splitska ljepotica pozirala u mini haljini: Istaknula duge noge pa bacila internet u trans

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Wow", "Maximum hot", "Moćna žena", samo su neki od komentara koje je Ana Gruica pobrala najnovijom fotografijom na Instagramu.

Splitska glumica Ana Gruica često na društvenim mrežama dijeli detalje iz kućne atmosfere, a obožavatelji su primijetili da nije dobila ni gram viška.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Gruica - 1 ''kad da svoj znak...'' Ana Gruica otkrila jedinu želju za 2024. godinu: ''Dajemo sve od sebe, čak i u doslovnom smislu, ali Bog dijeli karte tako kako dijeli...''

"Wow", "Maximum hot", "Moćna žena", samo su neki od komentara koje je pobrala najnovijom fotografijom koju je snimio Ivan Gudić, a na kojoj pozira na balkonu u minijaturnoj haljini s cvjetnim uzorkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good f..... morning, ponedjeljče!🥀 Foto:@ivangudicphoto #lavitaebella #photography #summervibes #summerincroatia

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Glumica je posljednjih nekoliko dana u Podstrani sa suprugom Boranom Uglešićem. 37-godišnja Ana u kolovozu 2018. godine u tajnosti se udala za splitskog psihijatra Borana Uglešića, a prije njega bila je u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem, s kojim ima sina.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +5 Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Celebrity Lijepa glumica ostavila supruga s kojim je bila od 18. godine, sve je potvrdio on sam i otkrio što je ovoga puta pošlo po zlu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene