cvjeta ljubav

Ana Gruica otkrila što je suprugu poklonila za drugu godišnjicu braka i poručila mu: "Zaslužio si jer si najizdržljiviji"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Gruica i Boran Uglešić vezu su započeli prije tri godine, a pred oltar su stali godinu kasnije.

Splitska glumica Ana Gruica proslavila je drugu godišnjicu braka sa splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Za veliki dan Gruica je suprugu dala poseban poklon te se o svemu oglasila i na Instagramu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Gruica - 1 ''kad da svoj znak...'' Ana Gruica otkrila jedinu želju za 2024. godinu: ''Dajemo sve od sebe, čak i u doslovnom smislu, ali Bog dijeli karte tako kako dijeli...''

"Na Havajima heroji dobiju cvijeće oko vrata. U Moskvi trg. Kod nas na Mosoru te učlane u GSS i dobiješ svoje balote. Zaslužio si jer si najizdržljiviji. Najžilaviji. Personalizirane. Na slami. Ipak si najdulje od svih izdržao tempo veze sa mnom. Tri godine veze i točno dvije godine braka. Sretna ti druga godišnjica braka, mužu moj! Volim te. P. S. A sad ravno na zog s puncem, 'doktorom' od balota", napisala je glumica u opisu fotografije balota koje je poklonila suprugu, uz koju je objavila i fotku s njihova vjenčanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na Hawaima heroji dobiju cvijeće oko vrata. U Moskvi trg. Kod nas na Mosoru te učlane u GSS i dobiješ svoje balote. Zaslužio si jer si najizdržljiviji. Najžilaviji. Personalizirane. Na slami. Ipak si najdulje od svih izdržao tempo veze sa mnom. Tri godine veze i točno dvije godine braka. Sretna ti druga godišnjica braka mužu moj! Volim te. OBOLET @boranuglesic P. S. A sad ravno na zog s puncem, "doktorom" od balota... #godisnjica #balote Hvala @inpersonalize na nemogućem! 💓

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

Gruica i Boran vezu su započeli nakon što je ona prekinula s piscem Hrvojem Šalkovićem, s kojima ima sina Marata Ivana.

Ana Gruica na Instagramu se često hvali i svojom zavidnom figurom, a prije četiri godine diplomirala je na Kineziološkom fakultetu i jako je posvećena vježbanju, što njezina dobra figura potvrđuje. Ljeto provodi uz more, a ne skriva koliko joj paše opušteni period.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene