iskoristili vikend

Ana Gruica uživala sa suprugom u Dubrovniku pa se pohvalila: "Veliki događaj za mene osobno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Gruica je sa suprugom Boranom Uglešićem protekli vikend provela u Dubrovniku, a na Instagramu je otkrila sve detalje njihovog izleta.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić pohvalila se na Instagramu da je protekli vikend provela u Dubrovniku sa suprugom Boranom Uglešićem, a vrijeme su posvetili samo sebi. Najviše pažnje ukrala je objava na kojoj je glumica pozirala sama te se pohvalila da se nakon godinu dana našminkala.

Pogledaj i ovo Ana Gruica Uglešić - 1 ''što će ti to?'' Splitska glumica u seksi kostimu svu pažnju je usmjerila na neobične detalje kojima je prekrila jedan dio tijela

"Našminkala se. Nakon godinu dana. Ono za vani. Veliki događaj za mene. Osobno", napisala je u opisu fotografija.

Suprug joj je u komentarima ostavio emotikon srca, a brojni pratitelji pisali su joj da je savršena te da joj s takvim osmijehom ništa drugo ni ne treba. Ana Gruica Uglešić komentirala je i kako joj Dubrovnik nikada nije bio draži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

"Nikad mi lipše nije bilo u Dubrovniku nego ove godine. Puno dragih ljudi, prijatelja, poznanika, dobre spize, tradicije, umjetnosti, nekako sve lagano. Napunili baterije za svibanj. Do sljedećeg viđenja... Idemo dalje?!", napisala je u opisu fotke iz Dubrovnika.

Glumica inače na društvenim mrežama redovito dijeli fotografije svoje besprijekorne figure na račun koje dobiva hrpu komplimenata, no ne skriva i svoju sreću sa suprugom. U braku s Boranom Uglešićem Ana je od kolovoza 2018. godine. S bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene