pozirali zajedno

Zaintrigirao je mnoge: Gruica otkrila tko je muškarac u njezinom društvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Gruica po prvi puta nakon prekida pojavila se u javnosti. I to u društvu zgodnog muškarca.

Samo desetak dana nakon što se saznalo da su Ana Gruica i Hrvoje Šalković okončali svoju trogodišnju vezu splitska glumica u javnosti se pojavila s drugim muškarcem.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Gruica - 1 ''kad da svoj znak...'' Ana Gruica otkrila jedinu želju za 2024. godinu: ''Dajemo sve od sebe, čak i u doslovnom smislu, ali Bog dijeli karte tako kako dijeli...''

Gruica je sinoć stigla na otvorenje nove sezone kazališta Komedija, a u mjuziklu "Mamma Mia" uživala je sa zgodnim muškarcem za kojeg su se mnogi pitali je li joj samo prijatelj ili utjeha nakon ljubavnog kraha. Gruica je sa svojom pratnjom spremno pozirala fotografima, a kasnije je na svom Instagramu otkrila i tko je tajanstveni muškarac koji je mnoge zaintrigirao. Riječ je o njezinom prijatelju Ivanu Glavašu pa prema svemu sudeći nova ljubav, barem za sada, nije ušla u život poznate Splićanke.

Podsjetimo, Ana Gruica i Hrvoje Šalković razišli su se ovo ljeto nakon višegodišnje veze iz koje imaju dvogodišnjeg sinčića. Njihovoj ljubavi presudile su navodno nepomirljive razlike u karakterima.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene