ne liči na sebe!

Poslije prekida sa 16 godina starijim glumcem koji još tuguje za njom, odlučila se na promjenu imidža

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana de Armas skratila je dugu, smeđu kosu u popularnu bob frizuru, nagađa se da je to zbog uloge u filmu "The Gray Man".

Ana de Armas (32) iznenadila je javnost krajem prošle godine kada je prekinula vezu sa 16 godina starijim Benom Affleckom jer su se činili sve zaljubljenijima. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Uz to što je napravila promjenu u ljubavnom životu, kubansko-španjolska glumica je to učinila i sa svojim imidžem. Naime, Ana je skratila svoju dugu, smeđu kosu u popularnu bob frizuru sa šiškama. 

De Armas je možda učinila ovu transformaciju zbog uloge u špijunskom filmu "The Gray Man" za koji trenutno vježba scene sa pištoljem što je otkrila u videu na svom Instagramu. Film se temelji na prvoj knjizi iz serijala Marka Greaneyja, a ima mušku postavu u kojoj će žene diljem svijeta uživati. 

Naime, u špijunskom trileru glume Ryan Gosling, zvijezda serije "Bridgerton" Regé-Jean Page i Chris Evans. Ana tumači glavnu žensku ulogu, no kako u knjizi nema važnih ženskih likova ne zna se o kome je riječ. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Inače, de Armas je prekinula s Affleckom nakon godinu dana veze. Posljednji put su u javnosti viđeni skupa 28. studenog prošle godine, a strani mediji pišu da će biti neugodno kada će morati promovirati u kolovozu erotski triler "Deep Water" koji ih je i spojio. Naime, u njemu tumače par i zaljubili su se na snimanju i u pauzama kada su zajedno pili kavu.

Malo je poznato da Ana baš kao i Ben iza sebe ima jedan propali brak. No dok je njegov s Jennifer Garner trajao 13 godina, njezin sa španjolskim redateljem i glumcem Marcom Clotetom (40) je došao kraju nakon samo dvije godine, 2013. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene