ništa nije sakrila

U novom filmu potpuno je gola, ali privatno takve scene gleda samo jedan muškarac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana de Armas glumi u najnovijem Netflixovu filmu, a u privatnom životu ne odvaja se od glumca Bena Afflecka.

Glumica Ana de Armas gotovo je neprepoznatljiva u najnovijem filmu Netflixove produkcije "Sergio", u kojem glumi uz zvijezdu serije "Narcos" Wagnera Mouru. Kubanska glumica za potrebe filma obojla je kosu u plavo, a na društvenim mrežama objavila je i fotografije transformacije.

Pogledaj i ovo showbuzz ne liči na sebe! Poslije prekida sa 16 godina starijim glumcem koji još tuguje za njom, odlučila se na promjenu imidža

Nakon što je film "Sergio" objavljen, publika je primijetila i kako je glumica pokazala puno više od očekivanog. Snimila je nekoliko seksi scena u kojima je potpuno gola, a pokazala je svoju zavidnu figuru.

Seksi scene u privatnoj atmosferi posljednjih tjedana ima priliku uživo gledati samo Ben Affleck. Slavni glumac ne odvaja se od svoje lijepe djevojke, a ne srame se svoju ljubav pokazati ni paparazzima koji ih u posljednje vrijeme prate u stopu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new film SERGIO is coming out this Friday April 17th on #NETFLIX. Working on this movie was an amazing experience and I loved playing Carolina Larriera, a very interesting, intelligent, strong woman. Here are some memories from those days. ♥️

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Oskarovac Ben Affleck (47) s 31-godišnjom glumicom redovito se šeta po Los Angelesu i za vrijeme samoizolacije. Upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Ben je toliko očaran Anom da je želi upoznati i s djecom koju ima s bivšom suprugom Jennifer Garner, no Garner ga je zamolila da ipak još pričeka s time.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene