Ups!

Seksi haljina priuštila joj je gaf koji su uhvatili fotografi: Nije ni izašla iz auta, a već je bila u nevolji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana de Armas pojavila se na premijeri filma "No Time To Die" u seksepilnoj haljini dubokog dekoltea, a u jednom je trenutku pokazala i više nego što je planirala.

Kubansko-španjolska glumica Ana de Armas, koja nosi titulu i jedne od najnovijih Bondovih djevojka, zablistala je na premijeri novog nastavka o tajnom agentu "No Time To Die", a pritom je morala dobro paziti na to kako se kreće u svečanoj kreaciji koju je odabrala za tu priliku.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 6 ''kad si pjevač...'' Maja Šuput u dugogodišnjoj karijeri ima samo jedan neostvareni san: ''Pa voljela bih to...''

33-godišnja Ana našla se u problemima već pri samom dolasku na događanje jer joj je haljina s dubokim dekolteom nespretno skliznula i pokazala je malo više nego što je planirala, a sve su to, naravno, uhvatili paparazzi koji su se tamo našli. No unatoč tome nije se dala smesti pa je na crvenom tepihu ponosno pozirala u seksepilnom izdanju vrijednom divljenja.

Ana se u središtu pažnje našla prije nekoliko mjeseci, kada je prekinula vezu sa 16 godina starijim glumcem Benom Affleckom, koji sada ponovno ljubi svoju bivšu zaručnicu Jennifer Lopez.

Ana je prekinula s Benom nakon samo godinu dana veze, iako su na svim fotografijama izgledali jako zaljubljeno. Posljednji put su u javnosti viđeni skupa 28. studenog prošle godine, a zajedno su snimili erotski triler "Deep Water", koji ih je i spojio. Naime, u njemu tumače par i zaljubili su se na snimanju u pauzama kada su zajedno pili kavu, a njegova premijera očekuje se 22. siječnja 2022. godine.

Malo je poznato da Ana, baš kao i Ben, iza sebe ima jedan propali brak, i to sa 41-godišnjim španjolskim redateljem i glumcem Marcom Clotetom, od kojeg se razvela 2013. godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die +3 Daniel Craig u filmu No Time To Die Celebrity Na jednu od najiščekivanijih večeri stigao je i baš posebno obučen, evo zašto danas svi pričaju o njemu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene