službeno je!

Tjednima ih prate paparazzi, a sada su objavili svoju prvu zajedničku fotografiju na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana de Armas proslavila je rođendan u društvu svog dečka, glumca Bena Afflecka, a objavili su i prvu zajedničku fotografiju na Instgaramu.

Glumac Ben Affleck i njegova djevojka Ana de Armas zajedno su proslavili njezin 32. rođendan na imanju u pustinji, a nakon što su ih tjednima paparazzi lovili po Los Angelesu, objavili su i prvu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz ne liči na sebe! Poslije prekida sa 16 godina starijim glumcem koji još tuguje za njom, odlučila se na promjenu imidža

Glumica je na svom profilu zahvalila svima na lijepim željama, a među fotkama proslave našla se i ona na kojoj je grli slavni glumac.

"Hvala svima na divnim željama i ljubavi! Za još jednu predivnu godinu", napisala je Ana u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you all so much for the birthday wishes and love! Cheers to another great year. 🎉🌈💕🙏🏻🌸🌹✨🎈 Gracias a todos por los mensajes de cumpleaños y el amor. Un brindis por otro año maravilloso.

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Affleck i Armas upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Ne skrivaju koliko su se zaljubili, a prošlog su mjeseca pobjegli na romantična putovanja na Kubu i Kostariku.

Oskarovac je toliko očaran svojom djevojkom da ju želi upoznati i sa svojim kćerima, no bivša supruga Jennifer Garner zamolila ga je da još pričeka s time.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene