službeno je!

Tjednima ih prate paparazzi, a sada su objavili svoju prvu zajedničku fotografiju na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana de Armas proslavila je rođendan u društvu svog dečka, glumca Bena Afflecka, a objavili su i prvu zajedničku fotografiju na Instgaramu.

Glumac Ben Affleck i njegova djevojka Ana de Armas zajedno su proslavili njezin 32. rođendan na imanju u pustinji, a nakon što su ih tjednima paparazzi lovili po Los Angelesu, objavili su i prvu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Pogledaj i ovo showbuzz neprepoznatljiv je! Promijenio imidž nedugo nakon što je isto učinila njegova mlađahna bivša koja mu je slomila srce

Glumica je na svom profilu zahvalila svima na lijepim željama, a među fotkama proslave našla se i ona na kojoj je grli slavni glumac.

"Hvala svima na divnim željama i ljubavi! Za još jednu predivnu godinu", napisala je Ana u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you all so much for the birthday wishes and love! Cheers to another great year. 🎉🌈💕🙏🏻🌸🌹✨🎈 Gracias a todos por los mensajes de cumpleaños y el amor. Un brindis por otro año maravilloso.

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Affleck i Armas upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Ne skrivaju koliko su se zaljubili, a prošlog su mjeseca pobjegli na romantična putovanja na Kubu i Kostariku.

Oskarovac je toliko očaran svojom djevojkom da ju želi upoznati i sa svojim kćerima, no bivša supruga Jennifer Garner zamolila ga je da još pričeka s time.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene