Šok u Americi!

"SRAMOTA, DOPUSTILI STE DA NASILNIK VODI NAŠU NACIJU" Hollywood najavio selidbu u Kanadu!!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popis zvijezda koje su zgrožene činjenicom što je Donald Trump postao predsjednik zaista je poveći. Donosimo vam njihove dramatične reakcije.

Čini se da će cijeli Hollywood zatražiti kanadsko državljanstvo. Naime, Donald Trump je novi predsjednik SAD-a. Budući da je Hillary Clinton uživala veliku podršku holivudske elite, logično je da su svi jako razočarani novim predsjednikom.

Pogledaj i ovo showbuzz Oni su za njega TRUMPOVA CELEBRITY EKIPA Posrnula starleta, reality fenomeni i sportaši!

OVDJE pročitajte što su o američkim izborima rekli poznati Hrvati.

Beyonce, Jay Z, Bon Jovi, Katy Perry, Lady Gaga, čak i veliki Bruce Springsteen - sve su to imena koja su snažno dala podršku Hillary Clinton, nadajući se da će svoju bazu obožavatelja usmjeriti da glas da demokratskoj kandidatkinji na predsjedničkim izborima. Stoga ne čudi njihovo razočarenje razvojem događaja. Razočarenje su prenijeli na Twitter i ostale društvene mreže. Miley Cyrus, Amy Schumer, Lena Dunham već su najavile da će napustiti SAD ako Trump pobjedi. Da nisu jedini, govori i podatak da se tijekom noći srušila kanadska stranica za imigrante.

 

We believe

A video posted by Lena Dunham (@lenadunham) on

Čini se da tisuće traže izlazak iz zemlje. Ipak, tijekom noći scenarij je izgledao bolje pa su Lady Gaga i Lena Dunham objavile na Instagramu video u kojem su poručile da još vjeruju u Hillary. A mišljenja su slavnih Amerikanaca više-manje jednaka. Svi su iznimno razočarani. Glumac Chris Evans napisao je na svom Twitteru: "Ovo je sramotna noć za Ameriku. Dopustili su da mrzitelj vodi našu veliku naciju. Dopustili smo da nasilnik određuje naš smjer. Razočaran sam". Mlada pjevačica Ariana Grande bila je nešto kraća i konkretnija: "Ovo je zastrašujuće, plačem". Zvijezda serije "Big Bang Theory", Kunal Nayyar, otkrio je da se boji, jer je imigrant. "Nikad se, tijekom 15 godina koliko živim u ovoj zemlji, nisam više bojao izgledati ovako kako izgledam. #imigrant", poručio je Nayyar.

Khloe Kardashian zgrožena je što su rezultati tako blizu, dok se Demi Lovato našalila situacijom referirajući se na seriju "Scandal". "Gdje je Olivia Pope kad je trebate"? Glumica Jessica Chastain poručila je da je pozitivan element u svemu činjenica da se više ne možemo pretvarati da ne postoje rasizam i seksizam, već je pitanje što napraviti sljedeće. Legendarna autroica američkih hit-serija, Shonda Rhimes, poručila je kratko: "Stvarno ljudi? Svatko može biti predsjednik? Svatko? SVATKO?". Glumica Zoe Saldana počela je paničariti jer je bitka bila preblizu. Legendarna Cher već je ranije poručila da se seli na Jupiter ako Trump pobijedi, dok je Barbra Streisand poručila da će moliti bilo koju zemlju da je pusti unutra.

 

HILL-ADELPHIA FTW! In less than 3 days be apart of HISTORY and make #HERstory #november8th #VOTE @taylorehill my by @prabalgurung

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on

Svoje nezadovoljstvo izrazili su i Amber Rose, Jeremy Jordan, Emmy Rossum, Adam Lambert te legendarna Mia Farrow. Više manje, svi su razočarani.

No, ne znači to da Trump nema svoje celebrity poklonike. Među slavnim imenima koja su mu dali podršku su i reality zvijezda Willie Robertson, glumac Stephen Baldwin, boksač Mike Tyson, pa i otac Angeline Jolie, glumac Jon Voight. Na popisu su i Tila Tequila te glazbenik Kid Rock te košarkaš Dennis Rodman. Ipak, tijekom noći nisu se izjašnjavali na društvenim mrežama. Slavi pobjedu glumac Stephen Baldwin, koji je napisao da je ponosan što je dio tako sjajne povijesti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene