I to kakav prizor!

Ona je možda paradirala u seksi badiću, međutim jedan prizor sa strane odvratio je pažnju s nje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chantel Jeffries uživala je u šetnji na plaži i brčkanju u moru, a njezin bikini više se nije činio oskudnim zbog muškarca koji se nalazio u njezinoj blizini.

Američka DJ-ica, glazbena producentica i glumica Chantel Jeffries (28) dane provodi na plaži, gdje se ističe svojim isklesanim tijelom dok se prešetava i brčka u moru. 

Pogledaj i ovo Chantel Jeffries Uvijek je primijete Pogledajte kako je zavodnica slavnih faca reagirala kada ju je obožavatelj zamolio za selfi, stvarno nigdje nema mira!

Chantel je snimljena u Miamiju u seksi oskudnom bikiniju na vezanje koji je stavio u prvi plan njezine bujne grudi i stražnjicu. No fokus sa zanosne glazbenice ukrao je muškarac koji se nalazio u njezinoj blizini na plaži. 

Naime, dok je Jeffries hodala prema moru, taj se čovjek istezao i pritom je na sebi imao samo žute tangice. S obzirom na to Chantelin badić više se nije činio nimalo oskudnim. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💿Ceejay The Dj💿 (@chanteljeffries)

Inače, početkom ožujka šuškalo se o krizi u glumičinoj vezi koja traje tek nekoliko nekoliko mjeseci. Chantelin dečko, član benda The Chainsmokers Andrew Taggart (31), uhvaćen je u prisnom odnosu sa zanosnom brinetom na plaži u Miamiju. Andrew i misteriozna ljepotica najprije su razgovarali s velikim smiješkom na licu, a potom se ona nagnula u vrućim hlačicama, zagrlila ga i poljubila.

Još je nekoliko veoma privlačnih djevojaka bilo u Taggartovu društvu i osim njih tu su bili i njegovi prijatelji. Dok je glazbenik uživao na plaži, njegova djevojka Chantel nalazila se u Kaliforniji, kako je otkrila na svom Instagram storyju. 

Prije Taggarta Chantel je ljubila Justina Biebera, sina poznatog repera P Diddyja, Justina Combsa i glazbenika Dipla. Tijekom 2012. godine viđala se s reperom Lilom Twistom, ali i s igračem američkog nogometa DeSeanom Jacksonom, s kojim je prekinula 2013. godine.

Još 2015. godine bila je s reperom Travisom Scottom, koji je poznat i kao otac djeteta najmlađe milijarderke na svijetu Kylie Jenner. Među njezinim je bivšima i košarkaš Jordan Clarkson, kojeg se neko vrijeme povezivalo s Kendall Jenner, sestrom 22-godišnje Kylie. Međutim, mlada manekenka demantirala je takve napise jer se u to vrijeme viđala s njegovim kolegom Benom Simmonsom. Na Chantel je pao i NBA košarkaš Kyrie Irving.

Nadalje, slavni Fez iz hit-serije "Lude sedamdesete" Wilmer Valderrama, bivši dečko posrnule glumice i pjevačice Demi Lovato, na nju je pao 2017. godine, kao i poznati youtber Paul Logan, a među posljednjim slavnim frajerima koje je začarala bio je i reper Machine Gun Kelly.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Celebrity Lovren i Kramarić skupa na fotki pravi su melem za ženske oči, ali Dejan je Andreju zabranio nešto za sljedeće fotkanje!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 2 Senidah (Foto: Instagram) - 1 +1 Senidah (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala tijelo u badiću, njezin potez svima se svidio: ''Ovo je tijelo žene!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene