Hm...

Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amelia Hamlin ne odvaja se od svog dečka Scotta Disicka i može ih se vidjeti kako se druže s njegovom djecom.

Kći nekadašnje zvijezde sapunica Lise Rinne, Amelia Hamlin (20) nerazdvojna je od svog 18 godina starijeg dečka Scotta Disicka i druži se i s njegovom djecom, no ni to ne utječe na njezina oskudna izdanja. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ljepotica na mamu Kći svima poznate glumice masku nije zaboravila, ali je grudnjak ovoga puta ostavila kod kuće

Manekenka je snimljena sa Scottom u Malibuu dok su išli na ručak s njegovim 11-godišnjim sinom Masonom i kćeri Penelope (9). Sve oči su bile uperene upravo u Ameliju koja je odjenula jako kratku i usku crnu haljinu na bretelice, a bilo je jasno da ne nosi ništa ispod nje. 

Još je Hamlin u jednom trenutku obasjalo sunce pa su joj se još jače vidjele bradavice, no ona nije marila i šetala je sa osmijehom na licu. Dok je manekenka bila u oskudnoj kombinaciji, Scott je kao i inače odabrao šarenu odjeću pa je uskladio duge vojničke hlače s bijelom košuljom sa uzorkom. 

Scott i Amelia su i ranije viđeni kako se druže s njegovom djecom koju je dobio s bivšom djevojkom Kourtney Kardashian (42). Osim Masona i Penelope s njom ima i sina Reigna (6). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amelia (@ameliagray)

Inače, o vezi između Disicka i Hamlin se počelo šuškati u studenom prošle godine. Uskoro se pokazalo da je istina da su zajedno, a Scott je još jednom izložen kritikama jer mnogima nije jasno kako netko tko je rođen početkom 80-ih može biti s djevojkom koja se rodila tek 2001.

Navodno zbog toga nije presretna ni njezina majka Lisa koja je branila kćer i zbog komentara na njezine seksi fotografije na društvenim mrežama za koje su neki tvrdili da su previše. Amelijina slava se povećala otkad je u vezi sa Scottom, problematičnim bivšim partnerom Kourtney Kardashian i na Instagram profilu ju trenutno prati milijun ljudi te se taj broj svakim danom povećava. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene