Zanimljiv dodatak

Pripijeno izdanje nije pokvario ni pogled na njezina stopala, i bez 18 godina starijeg dečka mamac je za paparazze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amelia Gray Hamlin snimljena je u Zapadnom Hollywoodu nakon sata pilatesa u kratkom topiću i uskim tajicama.

Kći zvijezde sapunica Lisse Rinne, 19-godišnja Amelia Gray Hamlin javnosti je postala posebno zanimljiva otkako se doznalo da ljubi 18 godina starijeg zavodnika Scotta Disicka.

Pogledaj i ovo Amelia Gray Hamlin Svi se okretali za njom Kći glumačkog para šepurila se u potpuno prozirnoj haljini, a evo kako je dosad pokušala doći do svojih pet minuta slave!

I dok joj mama nikako ne može prihvatiti njezinu vezu s ocem djece Kourtney Kardashian, kojega je u teaseru za novu sezonu realityja "Real Housewives of Beverly Hills" nazvala prestarim, Amelia se ne obazire na njezino mišljenje i koristi svoju novostečenu slavu kako bi se probila u manekenskom svijetu.

Čak i kada nije u pratnji svojeg starijeg dečka, mlada manekenka pravi je mamac za poglede i paparazze, koji je u posljednje vrijeme prate u stopu.

Tako su je ovoga tjedna snimili nakon sata pilatesa u Zapadnom Hollywoodu u pripijenom sportskom izdanju u kojem je malo toga prepustila mašti.

Amelia je prošetala u maslinastozelenom kompletu s kratkim topićem i uskim tajicama koji su se stopili s njezinom kožom i naglasili sve njezine atribute, a dojam nisu uspjele pokvariti ni bijele sportske čarape koje je iskombinirala s natikačama.

Da redovito trenira, jasno se vidi na njezinim isklesanim trbušnjacima, a još bolji pogled na njih nedavno je pružila na svojem Instagramu kada je objavila seriju fotki na kojima pozira u badiću.

Za njezinu vezu s Disickom doznalo se u listopadu prošle godine, a par je u posljednje vrijeme nerazdvojan. Amelia navodno odobrava i njegov prisni odnos s Kardashiankom s kojom ima sinove Masona i Reigna te kćer Penelope, što nije bio slučaj s njegovom bivšom Sophijom Richie (22), koju je zbog toga i ostavio.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +3 David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Nekad i sad U 54. izgleda mlađe nego prije 10 godina! Pogledajte transformaciju zbog koje je i njegova prezgodna djevojka pala u drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene