pokazala previše

Glavna atrakcija na plaži: Prijateljici se odvezale špagice na sićušnom badiću nalik Boratovom, pa je brzo priskočila u pomoć

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amber Rose privukla je pozornost na plaži sa svojim društvom, pogotovo kada je pomagala prijateljici s kupaćim kostimom.

Model i glumica Amber Rose (36) proslavila se svojim raskošnim oblinama i vezama s reperima, a ovog puta je možda čak njezina prijateljica bila zanimljivija prolaznicima. 

Pogledaj i ovo showbuzz Šokantno ponašanje Ovo su ljudi koji su Kardashianima trn u oku

Naime, starleta je otišla na odmor u meksički grad Cabo s dečkom, glazbenim producentom Alexanderom Edwardsom (32) i društvom među kojim je bio reper Tyga (30). Vesela ekipa je cijelo vrijeme privlačila pozornost na plaži. 

Prvo se dio njih vozio na skuterima za vodu, a onda su se okupili i raspričali dok su oko njih bili zaštitari i štitili ih od znatiželjnika. Ipak, glavna atrakcija je bila Amber, odnosno njezina prijateljica koja je imala neobični badić nalik onom koji je nosio Borat, lik kojeg je utjelovio komičar Sacha Baron Cohen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What he said

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Kupaći kostim je više otkrivao nego skrivao, pa je jedva pokrio grudi i intimno područje dok su iza bile tangice. Amber joj je morala priskočiti u pomoć jer joj se u jednom trenutku odvezao, pa je pokazala previše. 

Još je jedna Amberina prijateljica privlačila pozornost u minijaturnom bijelom bikiniju. Začudo, Rose, koja je poznata po golišavim fotografijama, bila je najviše obučena od svih djevojaka u društvu. 

Nosila je crnu haljinicu koja je isticala njezin bujni dekolte. Inače, starleta je u listopadu prošle godine dobila dijete s Alexanderom, a poznata je i po tome što je bila u vezi s mužem Kim Kardashian, Kanyeom Westom. 

Bila je i u braku s reperom Wizom Khalifom od 2013. do 2016. s kojim ima sina Sebastiana (7). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene