Službena potvrda ljubavi

"Prljava sponzoruša!" Milijarder i glumica uhvaćeni zajedno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi već znaju da su Amber Heard i Elon Musk zajedno, no sada su tu i fotografije da potvrde njihovu vezu.

Iako je već poznata ljubav između Elona Muska i Amber Heard, sada su tu i fotografije da potvrde njihovu vezu. Jedan od najbogatijih muškaraca na svijetu objavio je fotografiju na kojoj pozira uz Amber Heard, i to taman nakon što ga je poljubila u obraz. Ostavila je lijepa Amber trag svoje crvene šminke na njegovom obrazu, a uputila mu je i zaljubljeni pogled.

Pogledaj i ovo Amber Heard (Foto: AFP) Bilo je gadno Omražena glumica priznala da su joj roditelji plakali kad im je rekla da je u vezi sa ženom

Fotografiju nije podijelio sam Musk na svom Instagramu, već je isto napravila i Amber. Iako dosad nisu potvrdili ljubav, jasno je da su zajedno postalo i kad je otac glumice izjavio kako su Amber i Elon u jako ozbiljnoj vezi te se žele vjenčati. Inače, oboje su se relativno nedavno razveli. Amber je bila u braku s Johnnyjem Deppom, no taj brak završio je burno i neslavno.

Kada su vidjeli fotografije, Musku su u komentarima poručili neka potpiše predbračni, a Amber su brutalno iskritizirali, nazvavši je prljavom sponzorušom. Izgleda da joj se još uvijek ne može oprostiti razvod od Deppa, iako je sav novac koji je dobila nakon razvoda dala u humanitarne svrhe.

Nedavno se rastao i Musk, i to od Talulah Riley, s kojom se ženio dvaput. Prije nje, bio je u braku s Justine Musk. Inače, poduzetnik je otac šestero djece.

 

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene