Drama konačno završila

POČELO KAO STRASTVENA LJUBAV Sada ne želi ni njega ni njegov novac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Suđenje je gotovo, a Amber Heard ne želi imati više nikakvog posla s Johnnyjem niti s njegovim novcem.

Drama oko razvoda Amber Heard i glumca Johnnyja Deppa traje već mjesecima, a sada je konačno završila. Mučno suđenje je gotovo i to u korist Amber koja je nagodbu dobila vrtoglavih 42 milijuna kuna.

Pogledaj i ovo Johnny Depp dobio milijunsku odštetu Pobjeda je njegova! Johnny Depp dobio tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard!

Slavna glumica očito ne želi imati više nikakvog posla s Johnnyjem, a niti s njegovim novcem pa je cijelu svotu odlučila donirati u dobrotvorne svrhe.

'Novac za mene nema niti je ikada imao neko posebno značenje i upravo sam zato odlučila sve donirati u dobrotvorne svrhe. Nadam se da će pomoći onima kojima je potrebno', stoji u priopćenjuu za USA Today.

Nakon mučnog procesa rastave, službenoj je okončan njihov brak od čak petnaest mjeseci.

'Baš kao što mediji izvještavaju, dobila sam 7 milijuna dolara i sve sam odlučila donirati. Ovo je najveći iznos koji sam ikad donirala i nastaviti ću tako dalje', rekla je Amber koja je novac jednako podijelila udruzi ACLU (American Civil Liberties Union) koja se bori protiv nasilja nad ženama i Dječjoj bolnici u Los Angelesu.

Naglasila je da se nada da će njezina donacija poslati pozitivnu poruku i pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Heard i Deep u veljači 2015. imali su skromno vjenčanje na privatnom otoku na Bahamima. Nakon što su nakon nešto više od godinu dana objavili da se rastaju Amber je prijavila zlostavljanje u obitelji i zahtijevala zabranu pristupa.

.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene