Malo se pohvalila

Ima 50 godina, ali ne odustaje od poluprozirnih badića, poručili su joj da izgleda kao Bondova djevojka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amanda Holden objavila fotografiju u poluprozirnom badiću

Britanska voditeljica Amanda Holden uživa u sunčanom odmoru, a trenutke s plaže dijeli sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu gdje ju trenutačno prati gotovo dva milijuna ljudi.

Pogledaj i ovo Amanda Holden - 24 Prezgodna! Članica žirija hit-showa objavila zavodljiv video, nitko ne vjeruje da ovako izgleda s 52 godine!

Lokaciju na kojoj se nalazi nije otkrila, ali to je svima i manje bitno jer fotografije koje je ova 50-godišnja plavuša objavila i svima su više nego dovoljne. Divljenje obožavatelja je izazvala izborom mrežastog kupaćeg kostima koji se ne bi usudio svatko obući, ali njoj i njezinim oblinama je pristajao kao saliven, a ništa manje dobro nije izgledala ni bijelom bikiniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Holden (@noholdenback)

"Vruće, vruće, vruće", "Oh wow, izgledaš nevjerojatno", "Super si seksi", "Kao da si izašla iz filma o Jamesu Bondu", "Boginja, to je sve što ti mogu reći", neki su od laskavih komentara koje je dobila nakon što je objavila fotografiju.

Amanda je od 2008. godine u sretnom braku sa 66-godišnjim glazbenikom Chrisom Hughesom s kojime je dobila kćeri Alexu i Hollie.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene