PREUZELA NOVI SLUČAJ

LIJEPA AMAL U OPASNOSTI 'Stavljam svoj život na kocku'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi slučaj ugledne odvjetnice odmah je privukao zanimanje javnosti.

Pred Amal Clooney novi je izazov u karijeri. Lijepa odvjetnica preuzela je slučaj zbog kojeg će se na sudu boriti protiv zloglasne terorističke organizacije Islamske države.

Pogledaj i ovo Amal Clooney i Baria Alamuddin - 5 i ona je uspješna žena Evo kako izgleda majka Amal Clooney, očito je od koga je naslijedila nevjerojatnu eleganciju!

Naime, njena klijentica je Nadia Murad, djevojka koju je ISIL zatočio i držao kao seksualnu robinju kada je imala samo 19 godina. O svom traumatičnom iskustvu djevojka je progovorila i u središtu UN-a kako bi upozorila javnost na strahote koje dolaze od pripadnika te terorističke organizacije.

 Supruga slavnog glumca o svom novom slučaju progovorila je u medijima.

'Ovo je moj posao. Osjećam bijes, stravično je slušati svjedočenja djevojčica i što im se sve dogodilo. A mi još ništa nismo učinili u vezi s tim', kazala je zgrožena Amal za Today.

Napomenula je i da mnoge žrtve ISIL-a vide upravo u njenoj klijentici nadu i upravo zbog toga obje su spremne na sudu dati sve od sebe kako bi razotkrili njihovu brutalnost.

'Stavljam svoj život na kocku, no ni nemam život ako ne dajem nadu žrtvama. Ovo nije šala. Radi se o pripadnicima ISIL-a koji su Nadiji poslali vrlo specifične prijetnje da će joj se osvetiti. Rekli su 'Radit ćemo ti svašta', kazala je Amal Clooney koja se prije preuzimanja slučaja konzultirala i sa svojim suprugom.

'Mislim da je to što Amal radi nevjerojatno' kazao je glumac koji će joj i ovog puta biti najveći oslonac u karijeri.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene