Vole ga posvuda

Njega svi žele, a on nikoga: Tek mu je 30 godina i ima titulu najpoželjnijeg muškarca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alp Navruz jedan je od najpoželjnijih muškaraca u Turskoj, a svojim izgledom, šarmom i talentom osvaja na prvu.

Kada je riječ o novim turskim serijama i kada neka nova bude najavljena, većini žena na pamet padne nekoliko njima dobro poznatih imena, a među njima svakako prezgodni Alp Navruz, kojeg i Hrvatice jako dobro poznaju.

Pogledaj i ovo showbuzz Zna što hoće Njezino je srce osvojio 16 godina stariji glazbenik koji obožava tetovaže, ali kaže da joj udaja nije u planu

30-godišnjeg Alpa ne samo da poznaju i vole u Turskoj i Hrvatskoj već i diljem svijeta, a glumi u seriji "Azra", čije posljednje epizode pratimo ovog tjedna u programu Nove TV.

Na njihovu veliku sreću, Alp je slobodan čovjek i njegovo srce zasad nije osvojila niti jedna žena, što ga čini jednim od najpoželjnijih muškaraca u svojoj zemlji, ali priznaje da mu jako smeta kada ga proglase ženskarom.

“Ne iskorištavam svoju slavu i nemam naviku flertovati s nepoznatim djevojkama“, izjavio je jednom prilikom.

Na Instagramu ima 2,8 milijuna pratitelja s kojima dijeli trenutke iz profesionalnog, ali i privatnog života, a na kojoj fotografiji bolje izgleda, zaista je teško odabrati.

Inače, taj svestrani mladi čovjek ima diplomu iz turskog jezika i uskoro će izdati knjigu poezije koju mnogi jedva čekaju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Pratitelje Andreja Kramarića oduševila njegova zgodna djevojka Mia, a oboje se mogu pohvaliti istreniranim tijelima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene