ponosni tata djevojčica

Prva šetnja s kćerkicom: Naš glazbenik ne bježi od očinskih obaveza dok 13 godina mlađa supruga odmara od poroda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aljoša Šerić iz grupe Pavel snimljen je na zagrebačkoj špici s kćerkicom Avom koju je sa suprugom Antonijom dobio prije mjesec dana.

Centar Zagreba na Badnjak su preplavila mnoga poznata lica, a u masi se istaknuo i naš glazbenik Aljoša Šerić (45) koji je u šetnju izveo svoju kćerkicu Avu.

Pogledaj i ovo Antonia Matković i Aljoša Šerić Odali tajnu Uvijek su rado viđen domaći par i uspješno prkose stereotipima, a imaju i jedan poseban razlog za ovakve osmijehe

Sa suprugom i kolegicom iz benda Pavel, Antonijom Matković Šerić (32), ima i petogodišnju kćerkicu Lunu, a Ava je na svijet stigla prije mjesec dana i nazvali su je po legendarnog holivudskoj glumici Avi Gardner.

Iako su obično nerazdvojni, Antonia sada nije bila s njim, a glazbenik je pokazao da ne bježi od očinskih dužnosti, no nije mogao pobjeći ni fotografima na špici.

Antonia je uoči poroda za DNEVNIK.HR otkrila kako planira malo pauzirati od obaveza.

"Odlučila sam uzeti odmor od posla na neko vrijeme, zaželjela sam se mira jer inače stalno nekamo jurim", kazala je tada.

Inače, Antonia i Aljoša u braku su od 2014. godine te su jedan od onih parova koji uspješno prkosi stereotipima. Osim što je među njima 13 godina razlike, zajedno rade, odnosno pjevaju i sviraju u bendu Pavel, a čini se da im ništa od toga ne predstavlja prepreku.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović objavila blagdansku fotku u zagrljaju najvažnije osobe, odmah će vam biti jasno na koga je tako vesela!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Celebrity Iva Todorić prvi put u javnosti nakon prekida s mlađahnim dečkom, pobrinula se da je svi primijete, a nije bila sama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene