Razbjesnio ju je!

Slovili su kao najstabilniji glumački par, a onda su isplivali prljavi detalji njihova odnosa, javno ga je prozvala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alice Evans otkrila je na društvenim mrežama kako ju je Ioan Gruffudd varao posljednje tri godine braka, i to s djevojkom mlađom 21 godinu.

Zvijezde filma "101 Dalmatiner" Alice Evans i Ioan Gruffudd slovili su kao jedan od najstabilnijih glumačko-ljubavnih parova, barem sve do nedavno, dok na površinu nisu isplivali detalji njihova preljubničkog skandala i sve šokirali.

Pogledaj i ovo Ioan Gruffudd i Alice Ewans (Foto: Getty Images) Zakuhalo se! Poznati glumac upao u pravu dramu zbog bivše supruge, sada se odlučio za drastičan potez, morao se obratiti i policiji!

49-godišnja Alice je vijest o razvodu objavila putem društvenih mreža, a poruka koju je objavila na svojem Twitteru sve je pomalo zbunila.

"Tužna vijest. Moj voljeni suprug, moja srodna duša tijekom 20 godina, Ioan Gruffud objavio je da sljedećeg tjedna napušta obitelj. Naše kćeri i ja smo jako zbunjene i tužne. Nije nam rekao nikakav drugi razlog, samo taj da me više ne voli. Jako mi je žao", napisala je glumica tada pa naknadno obrisala objavu, ali prekasno jer se u kratkom roku proširila društvenim mrežama.

Ubrzo nakon toga Alice i Ioan su odlučili objaviti i zajedničku objavu kako bi pokušali popraviti ili ublažiti nastalu štetu.

"Kao što pretpostavljate, ovo je jako težak period za našu obitelj, ali nastavit ćemo predano odgajati našu djecu. Hvala što poštujete našu privatnost", izjavili su tada.

No razočarana Alice je ponovno odlučila uzeti stvar u svoje ruke pa je na Twitteru objavila novu poruku.

"Nisam ja obrisala objavu sa svojeg Twittera, to je on učinio. Sve dok me netko psihički muči i ušutkuje, onda ću i ja pustiti naše prljavo rublje u javnost", napisala je, na što su njezini pratitelji kritički reagirali i poručili joj kako društvene mreže nisu mjesto za rješavanje takvih problema.

Alice nije odustala pa se ovih dana ponovno oglasila i otkrila kako ju je Ioan tri godine varao s mlađahnom djevojkom.

"Ispostavilo se da nakon što mi je muž dvije godine govorio da sam loša osoba i previše dosadna, zbog čega nije htio imati odnose sa mnom, da je imao ljubavnicu. Tri godine se povlačio s njom meni i djeci iza leđa. Sretno, Bianca!", napisala je Alice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioan Gruffudd (@ioangruffudd)

Vezu s kolegicom mlađom 21 godinu Biancom Wallace potvrdio je i sam glumac na svojem profilu na Instagramu tako što je objavio njihovu zajedničku fotografiju s jednog filmskog seta u Francuskoj.

Gruffudd i Wallace nisu odgovorili na njezine navode, a glumčev predstavnik nije imao komentara na cijelu situaciju.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sanja Vejnović - 8 In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin: Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) +3 Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Naša glumica je prije devet godina završila na listi najljepših žena svijeta iznad 40, a sada je sve zadivila fotkom bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene