Viđali ih skupa

Potpuno drugačija od drugih: Za ovu se ženu šuškalo da je u vezi s jednim od najzgodnijih glumaca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alia Shawkat, koju se povezivalo s Bradom Pittom, snimljena je na benzinskoj crpki u Los Angelesu, gdje je privlačila pažnju u kratkim hlačicama.

Gumica Alia Shawkat (31) najpoznatija je po ulozi Maeby Funke u humorističnoj seriji "Prikraćeni", a javnosti je postala posebno zanimljiva nakon što ju se počelo povezivati s jednim od najzgodnijih frajera u Hollywoodu, Bradom Pittom (57).

Pogledaj i ovo showbuzz Ima neobičan stil Brad Pitt ljubi 25 godina mlađu kolegicu? Evo tko je žena koja je potpuno drugačija od njegovih bivših

Njih dvoje upoznali su se 2019. godine preko zajedničkih prijatelja, a od tada su nekoliko puta uhvaćeni kako zajedno odlaze s holivudskih zabava, šetaju se i obilaze kulturne događaje.

U stranim medijima tada se pisalo kako su ih povezali zajednički interesi te su nakon nekog vremena shvatili da ne mogu biti samo prijatelji, a javnost se čudila tome što ona izgleda posve drugačije od njegovih bivših, među kojima se svakako najviše ističu Angelina Jolie, s kojom trenutačno vodi mukotrpnu brakorazvodnu parnicu, i Jennifer Aniston, koju je ostavio zbog svoje uskoro bivše supruge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meral Melika Duran (@meralmelikaduran)

No glasine je u ljeto 2020. godine utišala Shawkat, koja je za časopis Vulture potvrdila kako su ona i Brad samo dobri prijatelji.

"Sve mi je ovo previše. Imam osjećaj kao da sam gola na školskom hodniku te da svi gledaju u mene", navela je tada glumica razlog zbog kojeg je odlučila progovoriti o odnosu s Pittom.

"Brad smatra da je Alia jedna od najljepših ljudi na svijetu, no doživljava je kao sestru i jednu od najvažnijih osoba u svom životu", kazao je tada i izvor blizak Shawkat za MEAWW Entertainment.

Alia i Brad žive 10 minuta udaljeni jedno od drugog i često se posjećuju, a ona je za vikend snimljena u blizini njihova susjedstva u Los Angelesu dok je na benzinskoj crpki kupovala led, gdje je plijenila pozornost u kratkim hlačicama.

Brada nije bilo na vidiku, a u prilog tvrdnjama da su samo prijatelji idu i fotke koje je početkom veljače objavio Daily Mail i na kojima Shawkat strastveno ljubi drugog, misterioznog muškarca.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Bez ijedne afere i skandala, a onda šok! Neodoljivi šarmer potvrdio vezu s 15 godina mlađom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene