Košulja izvan kontrole

Običan izlazak po kavu pretvorila je u show za paparazze, svu njezinu raskoš otkrila je lagana košulja koju je nosila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alia Shawkat, koju se povezivalo s Bradom Pittom, imala je probleme s košuljom koja joj se neprestano rastvarala, a paparazzi su je ulovili u trenutcima kada je pokazala više nego što je htjela.

Gumica Alia Shawkat (32) najpoznatija je po ulozi Maeby Funke u humorističnoj seriji "Prikraćeni", a javnosti je postala posebno zanimljiva nakon što ju se počelo povezivati s jednim od najzgodnijih frajera u Hollywoodu, Bradom Pittom (57).

Pogledaj i ovo showbuzz sve objasnila Mjesecima se nagađa da je ona nova ljubav Brada Pitta, a glumica je napokon progovorila o njihovom odnosu

Od tada je paparazzi prate u stopu, pa tako nisu mogli propustiti trenutak kada je na ulici pokazala više nego što je htjela. Alia je snimljena dok je išla po kavu u lepršavoj košulji kojoj je zakopčala samo gornje gumbe i koju joj je neprestano rastvarao vjetar, a ispod nje očigledno nije nosila ništa. Grudi su joj potpuno izvirile u nekoliko navrata, a njezine golišave fotke u kratkom su roku obišle svijet.

No je već pokazala da s golišavosti nema problema kada se u filmu "Duck Better" iz 2018. godine skinula do kraja. Scene iz filma na kojima je potpuno gola nekoliko godina kasnije osvanule su na društvenim mrežama, kada se počelo šuškati o njezinoj vezi s Bradom Pittom.

Njih dvoje upoznali su se 2019. godine preko zajedničkih prijatelja, a od tada su nekoliko puta uhvaćeni kako zajedno odlaze s holivudskih zabava, šetaju se i obilaze kulturne događaje.

U stranim medijima tada se pisalo kako su ih povezali zajednički interesi te su nakon nekog vremena shvatili da ne mogu biti samo prijatelji, a javnost se čudila tome što ona izgleda posve drugačije od njegovih bivših, među kojima se svakako najviše ističu Angelina Jolie, s kojom trenutačno vodi mukotrpnu brakorazvodnu parnicu, i Jennifer Aniston, koju je ostavio zbog svoje uskoro bivše supruge.

No glasine je u ljeto 2020. godine utišala Shawkat, koja je za časopis Vulture potvrdila kako su ona i Brad samo dobri prijatelji.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) +0 Roseanne Barr (Foto: Getty) Nekad i sad Nekad omiljena Roseanne blistavu karijeru upropastila je rasističkim ispadom, a danas bi je malo tko prepoznao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene