BIZARNA TRAGEDIJA

Poznati Tik Toker ubio bivšu ženu i njezina prijatelja nakon što ih je špijunirao preko kćerkinog Ipada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

TikToker Ali Abulaban, poznatiji kao Jinnkid, završio je u pritvoru nakon što je upucao svoju ženu i njezinog prijatelja pod sumnjom da ga žena vara.

Ali Abulaban (29), zvijezda je na TikToku gdje ima preko 940 tisuća pratitelja, no posljednjih je dana u centru pozornosti zbog ubojstva svoje žene s kojom je bio u svađi i njezinog prijatelja.

Pogledaj i ovo showbuzz zvijezda tiktoka Preminuo influencer koji se proslavio videima s bratom blizancem, imao je samo 24 godine

Njegove imitacije Ala Pacina, Kuma, Johna Wicka i ostalih likova iz kriminalističkih i akcijskih filmova prikupile su milijune pregleda na Tik Toku. Na Instagramu ga prati nešto više od 260 tisuća ljudi. 

Sa svojom ženom Anom Abulaban (28) često je snimao sadržaj za popularnu društvenu platformu i ostvario slavu, ali nakon što su se posvađali, ona je odselila od njega s njihovom petogodišnjom kćerkom u apartman u San Diegu, prenosi People.

Nakon njihovog raskida, Ali je potpuno poludio i počeo uhoditi Anu. Dok žene i kćerkice nije bilo doma, provalio je u njihov stan i na Ipadu svoje kćeri instalirao program za prisluškivanje. Usput je i porazbijao pola stana.

Nekoliko dana prisluškivao je što se dešava dok nije čuo muški glas u pozadini. Radilo se o Aninom prijatelju Cadenasu Barronu (29) za kojeg je Ali odmah posumnjao da je Anin novi ljubavnik.

S pištoljem se uputio u stan gdje je upucao svoju ženu i njezinog prijatelja. Nakon tragičnog događaja nazvao je svoju majku, priznao joj što je učinio i zatim otišao pokupiti kćerku iz škole, sve dok je još uvijek imao pištolj kod sebe.

Ubrzo se predao policiji koja ga je odvela u pritvor.

Ali Abulaban navodno je i prije bio nasilan prema ženi. Prošli mjesec prijavila ga je policiji jer ju je navodno gurnuo i tako ozlijedio.

Prema posljednjim informacijama, Ali Abulaban ne priznaje svoju krivicu na sudu za tragični događaj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene