kakav prizor!

U "nevidljivom bikiniju" postala glavna atrakcija na plaži: Šuška se da je ova ljepotica sljedeća Bondova djevojka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexandra Daddario boravi na Havajima gdje snima HBO-ovu seriju "The White Lotus", a pokazala je na Instagramu da se pridržava svih mjera opreza zbog koronavirusa.

Alexandra Daddario (34) često se u posljednje vrijeme spominje kao sljedeća Bondova djevojka, a ta uloga bi sigurno razveselila njene brojne obožavatelje. 

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan kao James Bond - 7 Bond, James Bond Ovo su svi glumci koji su utjelovili najpoznatijeg filmskog agenta i velikog ljubavnika, tko je najbolje odradio tu ulogu?

Iako su mnoga snimanja stala zbog pandemije koronavirusa, glumica svoje odrađuje na Havajima. Alexandra je viđena tijekom izlazaka iz mora na setu HBO-ove serije "The White Lotus", a pozornost je privukla badićem svijetle boje, koji se popularno naziva "nevidljivim bikinijem", i na trenutke se činilo kao da ga nema. 

Daddario je pokazala svoje istrenirano tijelo i bujni dekolte te je u rukama nosila peraje, masku za ronjenje i dihalicu. S njom je viđen i kolega iz filma Steve Zahn poznat po ulogama u komedijama, a kod njega se isticao malo veći trbuh. Više fotografija možete pogledati ovdje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alexandra daddario (@alexandradaddario)

Alexandra, koja je poznata po filmu "Baywatch", na Instagramu je pokazala da se tijekom snimanja pridržavaju mjera opreza zbog koronavirusa i pozirala je s maskom. Unatoč svemu za nju je ovo razdoblje bilo jako dobro jer serija "The White Lotus" će imati premijeru sljedeće godine, a uskoro bi trebali biti objavljeni i njena komedija "Night In San Diego" i romantična drama "Die In A Gunfight". 

Usto, očekuje ju simanje znanstveno-fantastičnog filma "Songbird", a kruže glasine da će biti sljedeća Bondova djevojka. Inače, Alexandru na Instagramu prati 18.2 milijuna ljudi. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) +0 Halle Berry (Foto: Instagram) Zanimljivosti S 54 godine i dalje je jedna od najljepših glumica, a sada se pohvalila i da je dobra u krevetu

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene