Isklesala se

Britanska starleta pokazala novu liniju nakon što je smršavila 14 kg i pobacala svu odjeću iz ormara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexandra Cane hvali se gubitkom kilograma nakon što je smršavila jer nije bila zadovoljna svojim izgledom.

Britanska starleta i reality zvijezda Alexandra Cane od početka nove godine ne prestaje se hvaliti novom isklesanom linijom koju je dotjerala u red, nakon što je izgubila čak 14 kilograma.

Da izgleda bolje nego ikad pokazuju najnovije fotografije snimljene u svrhu promocije njezinog novog fitnes plana "The Happy Body". 28-godišnja Alexandra u bijelom bikiniju je pokazala zavidnu liniju i to nakon što je nedavno dana morala izbaciti svu odjeću koju je imala u ormaru jer je u razdoblju od tri mjeseca uspjela smršaviti i više nego je očekivala.

"Sad nosim ekstra malu veličinu odjeće, što je smiješno jer sam iz ormara morala sve izbaciti. Podijelit ću odjeću svojim pratiteljima na Instagramu jer mislim da je dobro da pronađe nove vlasnike i nekoga tko će to sve nositi. A ja sada moram kompletno obnoviti garderobu. Srećom sada je zima pa se mogu izvući sa šlampavim džemperima i sličnim stvarima. Ali ostala odjeća mi više ne pristaje, doslovno mi sve visi i preveliko je", izjavila je za Daily Mail.

Uz to je dodala i kako se puno bolje osjeća nakon što je znatno smršavila.

"Nisam više anksiozna. Na početku sam se stvarno borila i muku mučila s treninzima, imala sam napadaje panike nekada ali sada je to sve prošlo", priznala je Alexandra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Cane (@alexandralouise__) on

Kako bi pomogla drugim ljudima s prekomjernom težinom te da bi postigla da se bolje osjećaju pokrenula je i vlastitu aplikaciju za vježbanje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene