kakvo tijelo!

Proslavila je afera s poznatim nogometašem: Vatrena Talijanka na plaži pokazala sve atribute

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessia Tedeschi posljednjih se mjeseci povukla iz medija, no i dalje je prate znatiželjni pogledi. Paparazzi su je uhvatili dok je uživala na moru.

Glumicu i manekenku Alessiju Tedeschi paparazzi su uhvatili na plaži u Italiji, a ova ljepotica je u minijaturnom bikiniju istaknula sve svoje atribute. Fotografi je nisu uznemirili dok je uživala uz more, a lijepa Talijanka ponosno je pokazala savršeno tonirano tijelo.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Tedeschi je u centar medijske pažnje došla prije pet godina nakon što je završila u zagrljaju nogometaša Cristiana Ronalda. Par je imao kratku aferu, a kasnije su negirali kako su u vezi, unatoč glasinama koje su ih mjesecima pratile. Mnogi su svjetski mediji nagađali kako je Ronaldo uz Alessiju pokušao zaboraviti manekenku Irinu Shayk, s kojom je prekinuo samo četiri mjeseca prije nego su ga uhvatili s atraktivnom Talijankom.

Tedeschi je bila na nekoliko natjecanja ljepote u Italiji, a nakon afere s Ronaldom povezivali su je s brojnim talijanskim sportašima i poduzetnicima. Posljednjih se mjeseci povukla iz medija, no znatiželjni pogledi i dalje je prate gdje god da se pojavi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene