Božica ljepote!

U haljini koja otkriva puno gole kože pokazala je tijelo bez ijedne mane i pretvorila ulicu u modnu pistu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio je bila jedna od najtraženijih manekenki na svijetu pa se iznenada umirovila, no i dalje izgleda spremno za pistu!

Umirovljena manekenka Alessandra Ambrosio (40) uzela je malu pauzu od badića iz kojih se nije skidala cijelo ljeto, no pronašla je načina kako da se i odjevena pohvali svojim tijelom bez mane.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 uvijek wow! Otvor ispod grudi ove obožavane manekenke otkrio je njezinu savršenu građu tijela po kojoj je poznata

Paparazzi su je ulovili dok je išla na jedan tulum u Malibuu, a zbog haljine koju je nosila nikako nije mogla proći nezamijećeno.

Dugačka prljavobijela haljina otkrila je njezina ramena, dekolte i isklesane trbušnjake, a Alessandra je u ovom izdanju pretvorila ulicu u pravu modnu pistu.

Uz nju ovaj put nije bio njezin dečko, maneken Richard Lee od kojega se u zadnje vrijeme rijetko odvaja. Prije njega je bila u vezi s talijanskim biznismenom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom, poduzetnikom Jamiejem Mazurom, ima sina i kćer.

Inače, Ambrosio je prije iznenadnog umirovljenja bila jedna od najtraženijih manekenki na svijetu i nikome nije jasno zašto se povukla jer još uvijek izgleda besprijekorno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene