wow!

Umirovljena anđelica pokušala se sakriti, ali odale su je njezine beskrajno dugačke noge, i u 40. je kao spremna za pistu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio snimljena je u Los Angelesu u vrućim hlačicama koje su otkrile njezine manekenske noge.

Brazilska ljepotica i umirovljena anđelica Victoria's Secreta Alessandra Ambrosio i u 40. godini plijeni poglede gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

Paparazzi je stoga prate u stopu, a ne može im promaknuti ni pri kratkom izlasku iz kuće. Tako su je ovog tjedna uspjeli uhvatiti na parkingu ispred klinike za njegu kože u Los Angelesu, iako se pokušala sakriti ispod šilterice i zaštitne maske.

Slavnu ljepoticu odale su njezine beskrajno dugačke i vitke noge pred kojima bi se mogle posramiti i njezine upola mlađe kolegice. Pokazala ih je u vrućim hlačicama, a iako je sakrila struk i grudi ispod široke majice, ovo je bilo dovoljno da njezine fotke obiđu svijet.

Nakon uspješne manekenske karijere Alessandra najviše vremena provodi sa svojom obitelji, 12-godišnjom kćeri Anjom i osmogodišnjim sinom Noom, koje je dobila s bivšim partnerom Jamiejem Mazurom.

U svijetu mode ostala je zahvaljujući svojim dizajnerskim bikinijima koje najbolje sama reklamira.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Dizajniranjem se počela baviti nakon što se odlučila prestati baviti aktivnim manekenstvom i nositi revije za najpoznatije dizajnere koji su se uvijek otimali za nju. Liniju badića pokrenula je sa svojom sestrom, a u poduzetničkim se vodama prvi put okušala 2004. godine s kolekcijom koju je nazvala Alessandra Ambrosio by Sais. U mjesec dana na tržištu se prodalo čak deset tisuća kupaćih kostima jer ih je ona sama reklamirala.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš Dino Goleš o prioritetnim skupinama za cijepljenje protiv koronavirusa Dino Goleš Dino Goleš na Markovu trgu +0 Dino Goleš - 2 Celebrity Mladi voditelj Nove TV postao je tata! S radijskom voditeljicom dobio je sina, a otkrili su i njegovo ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene