prezgodan su par

Umirovljena anđelica strastveno je ljubila svog 17 godina starijeg dečka dok su se svi divili njezinoj besprijekornoj pojavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio i Richard Lee ne odvajaju se jedno od drugoga, a prvi dan nove godine proveli su na plaži u Brazilu.

Bivša manekenka Alessandra Ambrosio u 2022. godinu je ušla nasmiješena i u zagrljaju svog dečka Richarda Leeja, a fotografi su par ulovili na plaži u njezinom rodnom Brazilu.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 uvijek wow! Otvor ispod grudi ove obožavane manekenke otkrio je njezinu savršenu građu tijela po kojoj je poznata

40-godišnja ljepotica nije skidala ruke sa svog 17 godina starijeg dečka, a u plićaku je pao i vrući poljubac. Ambrosio je na sebi imala bijeli bikini koji je otkrio njezinu besrpijekornu liniju na kojoj joj zavide i duplo mlađe kolegice.

Alessandra i Richard su vezu potvrdili u veljači prošle godine, nakon što su snimljeni u zajedničkom izlasku. Od onda se rijeko odvajaju. Prije Richarda Alessandra je bila u vezi s talijanskim dizajnerom Nicolom Oddijem, a s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom dijeli kćer Anju i sina Noaha.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svijetu ostvarila je još kao tinejdžerica, a nakon što se etablirala kao supermodel, ostvarila je suradnju s najpoznatijim modnim kućama, poput Dolce & Gabbane, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja te je dugi niz godina bila anđelica Victoria's Secreta.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) Joan Collins (Foto: Profimedia) +5 Joan Collins (Foto: Profimedia) Celebrity Ono što je prvi suprug učinio legendarnoj glumici zaprepastilo je sve, dugo je skrivala i zašto se uopće udala za njega

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene